banner249

Gönülleri fethedeceğiz

AK Parti’den Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı olan Birtan Şahan, Pamukkale’yi adım adım geziyor.

Gönülleri fethedeceğiz
banner240

 AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Birtan Şahan, bu sene üçüncüsü düzenlenen "Engellere Takılma Şenliğe Katıl" şenliğine katıldı. 


Bu şenlikte marifetlerini gösteren öğrencileri tebrik eden Şahan, madalyalarını da takdim etti. Daha sonra esnaf ziyaretlerine devam eden Şahan, Kıbrıs Şehitler Caddesi’ndeki ziyaretlerini sürdürdü. Her gün bir mahallede esnaflarla bir araya gelen Birtan Şahan yaptığı açıklamada, "Bugün engelli kardeşlerimizin şenliğine katıldık. 

Çok duygulu anlara şahit olduk. Bizlerin bile yapamayacağı gösterilerde marifetlerini gösterdiler. Her bir kardeşimizi canı gönülden kutluyorum. Seçim çalışmalarımıza da durmadan devam diyoruz. Bizler esnaflarımızı seviyoruz onlarda bizleri seviyor. Esnaflarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. 

Mahallelerimizin eli kulağı gözü olan esnaflarımızla dertleşmek, sorunlarını ve önerilerini dinlemek bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. Pamukkalemiz için yapacak olduklarımızı paylaşıyoruz. İnsan odaklı hizmet odaklı bir yönetim anlayışına kavuşarak Büyükşehirimiz ile Pamukkalemiz ile destanlar yazacağımızdan eminiz. 

Emin adımlarla birlik beraberlik içerisinde Pamukkalemiz'de geleceğe yürüyeceğiz. Halkımızın gönlünden geçenleri iyi bir şekilde hissederek en etkili ve en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışacağız. Bizler gönülsüz hiçbir hizmet yapmayacağız. Gönüllere girerek gönülleri fethederek Pamukkale’ye hizmet edeceğiz. 

Halkımızın bütün dertleriyle ilgilenecek yetkinliğe ve yeterliliğe sahip bir ekip ruhu ile çalışacağız. Çıktığımız bu yolda hayır dualarını eksik etmeyen tüm halkımıza şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER