banner249

Annesini aradı hayatta kaldı

Muğla-Marmaris karayolu Uğur Mumcu Bulvarında seyir halinde olan Gökhan Kurt kontrolündeki 48 EE 650 plakalı araç sürücüsü direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi ile refüje çarptı.

Annesini aradı hayatta kaldı
banner240

Araç çarpmanın etkisi ile alev aldı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yolu trafiğe kapattı. İtfaiye ekipleri, yanan aracı kısa sürede söndürdü. 


Genç sürücü önündeki otomobili sollamak isterken direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki kaldırıma çarptı. Otomobilin motor kısmından alev aldığını gören genç sürücü panik halinde cep telefonuyla annesi Birgül Kurt’u arayarak, "Arabam yanıyor ne yapayım?" dedi. Genç sürücü, anne Birgül Kurt’un "oğlum çabuk kendini dışarı at" cevabıyla ölümden döndü.

Yanan araçtan hafif yaralı olarak çıkan Gökhan Kurt, olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma ve Eğitim Hastanesine kaldırıldı. 

Kaza sonrası Uğur Mumcu Bulvarı yarım saat süre ile trafiğe kapatılırken, yanan aracın söndürülmesi ile birlikte yol trafiğe tek şerit olarak açıldı. Olay yerinde inceleme yapan itfaiye ekipleri, yangının çıkış sebebini araştırıyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER