banner249

Amfi Tiyatroda belediye şov!

Turgutlu Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere yeni hizmet araçlarını filosuna ekledi.

Amfi Tiyatroda belediye şov!
banner240

Son teknolojinin kullanıldığı araçlar, Amfi Tiyatro’da düzenlenen törenle tanıtılırken, Turgutlu Belediyesi’nin yenilikleri takip ettiğini bu doğrultuda ilçe halkına en iyi hizmeti vermenin çabasında olduğunu ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Araç ve personel takviyesiyle Temizlik İşleri Müdürlüğümüz’ün hizmet kalitesini arttırıyoruz. Yeni araçların Turgutlu’ya hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 


Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince kullanılacak olan araçların tanıtım töreni Turgutlu Irlamaz Sosyal Tesisleri içerisinde bulunan amfi tiyatronun arkasında gerçekleştirildi. Törene başta Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin olmak üzere, Belediye Başkan Yardımcıları Ekrem Bölükbaşıoğlu ve Hakan Sezer, Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinatörü İbrahim Kutar, Temizlik İşleri Müdürü Adnan Mut ve birim çalışanları katıldı. 

Kurban kesimi ve okunan duanın ardından Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne yapılan araç ve personel takviyesi hakkında bilgi veren Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu sokaklarında faaliyete başlayacak olan araçların tamamen doğa dostu elektrikli araçlar olduğunu belirterek, yeniliklerin belediyesi olarak hedeflerinin daha temiz bir Turgutlu olduğunu söyledi.

51 ARAÇLA 215 PERSONEL TURGUTLU’NUN HİZMETİNDE 
Turgutlu’nun tüm cadde ve sokaklarında kullanılmak üzere takviye edilen araçların, sayısı arttırılan temizlik personeliyle hizmet vermeye başlayacağını söyleyen Başkan Şirin şöyle konuştu, “Bizler Turgutlu Belediyesi olarak tüm bağlı müdürlüklerimizin yenilikleri takip ederek o doğrultuda halkımıza hizmet götürmesini hedefledik. Bugün de filomuza güç kattığına inandığımız araçlarımızın tanıtımında bir aradayız.

Yeni temizlik araçlarını halkımızın hizmetine sunacak olmamızdan dolayı mutluyuz. Geçtiğimiz yıla oranla hizmet aracımızı ikiye katladık ve personel sayımızda da 15 kişilik takviye yaptık. Toplam 51 araç ve 215 temizlik personeliyle Turgutlu’da yeni bir hizmet anlayışının kapısını açmış bulunuyoruz”


DAHA TEMİZ BİR TURGUTLU İÇİN YOLA ÇIKTILAR
Takviye edilen araçlara yönelik teknik bilgi veren Başkan Şirin, özellikle geçtiğimiz yıllarda ilçede olmayan ‘çöp konteyneri yerinde temizleme ve dezenfekte aracının’ Turgutlu’da bir ilk olduğunu belirterek, “Bu aracımız belirli aralıklarla konteynerlerin yerinde temizliklerini yapacak. 

İlk kez bu yıl kullanılacak olan aracımız günde tahminen 40-50 konteyner temizleyerek hem zamandan tasarruf sağlayacak hem de çevre ve insan sağlığı açısından fayda sağlayacak. Özellikle yaz aylarında çöp konteynerlerinin etrafında oluşan kötü koku giderilecek ve vatandaşlarımız daha temiz bir ortama sahip olacak.

Cami temizlik aracı da Turgutlu’da ilk kez kullanılacak, ilçemize kazandırdığımız bir diğer yeni aracımızdır. Süpürme aracından kamyona kadar temizlik işlerinin ihtiyacı olan tüm araçları temin edilmiştir. Elektrikli araçlarımızın tümü son teknoloji olup, ilk kez kullanılacak olan bu araçlarımız oldukça sessiz çalışmaktadır. Yakıt tasarrufu da sağlayan araçlarımız, sessiz bir çalışma ortamı da sunarak vatandaşlarımızı da rahatsız etmeyecek.

Amacımız daha etkin ve fonksiyonel araçları Turgutlu’ya kazandırmaktı. Daha temiz bir Turgutlu için araçlarımız yola çıkmıştır. O açıdan hedefimize ulaşacak olmanın memnuniyetiyle tüm araçlarımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyor, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan tüm personelimize Allah kolaylık versin diyorum” şeklinde konuştu. 

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, yaptığı açıklamanın ardından araçları tek tek inceledi ve Başkan Yardımcısı Ekrem Bölükbaşı ile araçlarda denemeler yaptı. Irlamaz Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen törenin ardından yeni araçlarla Atatürk Bulvarı’nda kortej geçişi gerçekleştirilerek, Turgutlu halkına tanıtıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER