banner249

“ Amaçlarına asla ulaşamayacaklar

Iğdır'da gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen polisler için taziye mesajı yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eli kanlı terör örgütünün Türk milletini yıldırmak için gerçekleştirdiği kalleş saldırıların hiç bir zaman amacına ulaşamayacağını vurguladı.

“ Amaçlarına asla ulaşamayacaklar
banner240

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Iğdır Dilucu Sınır Kapısı'ndaki memurlara refakat eden emniyet ekibine yönelik gerçekleştirilen bombalı saldırıda şehit düşen kahraman polisler için taziye mesajı yayımladı.


Mesajında, terör örgütünün Dağlıca'nın ardından gerçekleştirdiği menfur saldırıyı bir kez daha lanet, nefret ve şiddetle kınadığını kaydeden Başkan Zolan, Türk milletini acıya boğan kalleş saldırıdan dolayı duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi. 

Eli kanlı terör örgütünün Türk milletini yıldırmak için gerçekleştirdiği kalleş saldırıların hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Tarihi destanlarla dolu yüce Türk milleti binlerce yıldır zalime, zulme, baskı ve esarete boyun eğmemiş, iç ve dış mihrakların desteği ile gözünü kan bürümüş kalleşlere asla taviz vermemiştir ve bundan sonra da vermeyecektir. 

Ne bu nesil ne de bundan sonraki nesil bu ülkeyi bölüp parçalamak isteyen hainlere hiçbir zaman izin vermeyecektir. Binlerce yıldır olduğu gibi bu vatana ihanet eden hainler en sert şekilde cevap alacaktır" dedi. 

Türk milletinin acısının büyük olduğunu ifade eden Başkan Zolan, terör örgütünün amacına hizmet etmemek için tek yürek olunması gerektiğini vurgulayarak, "Yaşanan bu elem olaydan dolayı herkese sabır diliyorum.

 Şehitlerimizin aileleri artık bizim ailelerimizdir. Çocukları bizim çocuklarımızdır" diyerek, menfur saldırıda şehit düşen polislere Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, sevdiklerine ve yüce Türk milletine sabır ve başsağlığı diledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER