banner249

Altın çağ devam edecek!

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Sivil Toplum Kuruluşları Platformu üyelerine projelerini anlattı.

Altın çağ devam edecek!
banner240

Nevzat Biçer Toplantı Salonu’nda gerçekleşen proje tanıtım toplantısına STK Platformu Başkanı Mücahit Çalışkan ile platform üyeleri katıldı. Slayt eşliğinde yaptığı sunum ile hayata geçireceği projeleri anlatan Başkan Çerçioğlu, vatandaşların isteği doğrultusunda kaliteli hizmetin devam edeceğinin altını çizerek, "Beş yıl boyunca Aydın'a hizmet verdik, büyükşehir olduğumuzda da aynı kaliteli hizmeti vermeye devam edeceğiz. 


Çok modern ve çağdaş şekilde inşa edilen terminal kompleksini hizmete açtık. 8 Mart tarihinde de Atatürk Kent Meydanımızı Aydın halkımıza açıyoruz. Bu projelerimiz yanında Aydın’da yapmış olduğumuz bütün hizmetler ortada. Benim adaylığım iki yıl öncesinden açıklandı ve biz iki yıldır dersimize çok iyi çalıştık. 

Herkes ne yapılacağını bilir fakat biz nasıl yapılacağını biliriz. Biz 1 Nisan sabahı ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Büyükşehir ile birlikte bütün ilçelerimize ve köylerimize de vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda hizmet vereceğiz. Aydın’ın altın çağı devam edecek " diye konuştu. 

“AYDIN HALKINA HİZMET İÇİN BURADAYIZ” 
Altyapıdan imara kadar birçok hizmetin Büyükşehir Belediyesi tarafından verileceğini ifade den Başkan Çerçioğlu, “Aydın merkezin akciğeri konumundaki Aydın Tekstil arazisini Aydın’a ve Aydınlıya hizmet verir hale getireceğiz. 

Zafer Meydanı’ndaki garaj alanını Kültür, Konferans ve İş Merkezi yapacağız. Ayrıca eski otogarın bulunduğu alana Adnan Menderes Demokrasi Meydanı yapacağız. 50 Bin kişilik Zeybek Arena stadyumunu yapmak ve burada Aydınspor 1923’ün dört büyük takımla maç yapmasını çok istiyorum. Bu projeler gibi bir çok projemizi Aydın halkının hizmetine sunacağız. Aydın halkına hizmet için buradayız” dedi. 

“AYDIN’IN KURTULUŞU JEOTERMALDİR” 
Aydın’ı dünya markası bir kent yapmayı hedeflediğini ve jeotermalin Aydın için önemine değinen Başkan Çerçioğlu, “Benim en çok önemsediğim büyükşehir projelerinin başında jeotermal geliyor. Jeotermal Aydın için çok büyük şanstır. Bunun için Çiftlik Jeotermal sahasının Büyükşehire verilmesi gerekmektedir. Aydın’ın kurtuluşu, Aydın’ı bir dünya kenti yapacak olan jeotermaldir” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER