banner249

Göveçlik’te Balkanay’a tepki!

Seçim çalışmaları kapsamında Göveçlik’e giden CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay, halkın tepkisiyle karşılaştı.

Göveçlik’te Balkanay’a tepki!
banner240

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay’ın Göveçlik’e yaptığı seçim ziyareti olaylı geçti. Seçim vaatlerini anlattığı sırada vatandaşların tepkisini çeken Balkanay ile bazı vatandaşlar karşılıklı sataşmalarda bulundu. 


VATANDAŞLAR SALONU TERK ETTİ
Balkanay ve Göveçlik halkının tartışmaları uzayınca bir çok vatandaş salonu terk etmek zorunda kaldı. Olayların büyümesini de bazı partililerin engellediği öğrenildi.

GÖVEÇLİK HALKINDAN AÇIKLAMA
Muhalif Gazetesi’nin yaptığı habere göre, Göveçlik mahallesi sakinlerinin başkan adayı Balkanay’ın seçim vaatlerini inandırıcı bulmadıkları ifade edildi. Mahalle sakinlerinin şu ifadelerine yer verildi, “Balkanay boş vaatlerde bulunuyor. Buna inanmayarak tepki gösterdik. Saldırı diyerek kendileri pirim yapıp Göveçlik halkını suçlamak istiyorlar. Kimse göveçlik halkı tarafından pirim yapmasın. Bizim boş vaatlere karnımız tok. Bunları provokasyon olarak yansıtanlar reklam peşindedirler. Balkanay’ın derdi reklam. Bizi kullanarak reklam yapmasınlar.” 

CHP İLÇE ÖRGÜTÜ TEPKİLERE PROVOKASYON DEDİ 
CHP Merkezefendi ilçe örgütünden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi, “CHP ve adayımız Arif Balkanay asla tahriklere gelmeyecektir.Sağduyulu bir şekilde süreci götüreceğiz. Birilerinin çöküşten kaynaklanan hazımsızlıkları, halkın CHP ve Balkanay'a eğilim göstermesinden oluşan rahatsızlıkları olabilir.

Demokratik kültürümüz gereği biz doğru ve haklı yolda ilerleyeceğiz. Bizim siyaset anlayışımızda şiddet yoktur; barış,sevgi ve kardeşlik vardır.Herkes bilmeli ki,CHP bu gibi oyunları bozacak güçte ve olgunluktadır.Hiç bir engel, bizi hedefimizden kesinlikle vazgeçiremeyecektir.Yaşanan bu çirkin olayı halkımızın takdirine bırakıyor, provokasyon girişiminde bulunanları kınıyor ve protesto ediyoruz.'' 

ÖRKİ’DEN JET YALANLAMA! 
Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki de, Göveçlik’te yaşanan olaylarla ilgili partisinin uzaktan yakından bir ilgisinin olmadığını açıkladı. Örki açıklamasında şunları söyledi, “Yapılmadık şeylere yapıldı demesinler, siyaseti çirkinleştirmesinler. Göveçlik’teki olayın Ak Partiyle ilgisi yoktur. Bizim adımıza reklam yapmasınlar. Bu olay tamamen kurmaca. Bu konu ile ilgili araştırma yapacağız.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER