banner249

Bu soruyu soranı mahçup ederim!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, “Bize ‘İzmir’e ne yaptın?’ diye soranlara ilk sözüm; sorma mahcup olursun. Eserlerimiz saymakla bitmez” dedi.

Bu soruyu soranı mahçup ederim!
banner240

Seçim çalışmalarını İzmir’in Ödemiş ilçesinde sürdürecek olan Yıldırım’ın yolu Bayındır ilçesinde kesildi. Kalabalık partili grubunun Canlı beldesinde durdurduğu ve “Dün doyamadık. Bugün de yolunuzu kestik” dediği Yıldırım, sevgi gösterileri arasında kaldı. İzmir’in Türkiye’nin en gelişmiş kentler sıralamasında gerilerde kaldığını ifade eden Yıldırım, “Birileri hayal dünyasında yaşıyor. 


İzmir gelişmiyor, geri gidiyor. Bunu İzmirliler görüyor. Aslında İzmir Türkiye’nin en gelişmiş kentleri arasındaydı doğru ama ne yazık ki bu yönetimle birlikte geri gitti, kan kaybetti. İhracatta da geriledi. Bize ‘İzmir’e ne yaptın?’ diye soranlara ilk sözüm; sorma mahcup olursun. Eserlerimiz saymakla bitmez” diye konuştu. 

"VİZYONSUZLUK İZMİR’İN GELECEĞİNİ ÇALIYOR"
İzmirli hemşehrilerinin, işleriyle, güçleriyle, tehdit ve baskılarla korkutulması konusuna dikkat çeken Yıldırım, “Bu son derece şaşırtıcı bir durum. Bir yaşıma daha girdim. İzmir’i korkutan tek şey, ufuksuz, vizyonsuz, beceriksiz ve iş bilmez yöneticilerdir. Vizyonsuzluk nedeniyle İzmir’in geleceği, çocuklarımızın geleceği çalınıyor” dedi.

“ESERLERİMİZ HER YERDE” 
Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Yıldırım, şöyle devam etti: “Sen oturduğun belediye binasından kafanı sola doğru çevirirsen o yoldaki üst geçidi kimin yaptığını görürsün. Biraz daha ileri bak Konak Tünelini görürsün. Bayraklı çevreyolunu, tünelleri daha da olmadı Sabuncubeli tüneline bak, sana bizi hatırlatır. İZBAN’ın bizim eserimiz olduğunu unutma. Anadolu bulvarının bizim eserimiz olduğunu unutma. Ama senin işin kolay. Sağdan say 3 soldan say 3 iş yapmışsın.” 

“HAKKINI VERMEK LAZIM DOĞRU SÖYLEMİŞ”
Bayındırlı bir vatandaşın mevcut büyükşehir belediye başkanının önceki gün Bayındır’da “5 yıl önceki Bayındır ile 5 yıl sonraki Bayındır’a bakın” dediğini hatırlatması üzerine Binali Yıldırım, “Başkan doğruyu söylemiş. 40 yılda bir arada sırada da olsa doğruyu söylediği olmuş. Hakkını vermek lazım. Allah doğruyu söyletmiş. Gerçekten Bayındır’ın şimdiki hali ile 5 yıl sonraki haline bir bakın. Bayındır 5 yıl önceki Bayındır mı? Çok değişti ve gelişti. Yapılanları da yapılmayanları da herkes görüyor” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER