banner249

Titanik yolcusu kalmasın!

Denizli’de dün öğleden sonra başlayan yağışlar Çınar Meydanı’nda hayatı felç etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a alt yapı konusunda yüklenen Denizliler, sosyal medyada ‘Denizli’ye Deniz geldi’ yorumları yaptı.

Titanik yolcusu kalmasın!
banner240

Denizli'de 15 gündür aralıklarla devam eden yağışlar kentin birçok noktasında sel olaylarına neden oldu. Özellikle Çınar Meydanı’nda yaşanan sel olaylarında yüzlerce ev ve işyerini su bastı. Altyapı ile ilgili eleştirilerde bulunan vatandaşlar yaşanan sel olaylarına isyan etti.

YÜZMİLYONLARCA LİRA ALT YAPIYA HARCANDI

Alt yapı çalışmaları sırasında araçların içinden geçtiği dev borularla fotoğraflar veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaşanan sel olaylarına karşı sessiz kaldı. Hiçbir açıklamanın yapılmadığı belediyeye vatandaşlar tepki gösterdi. Bu kadar büyük boruların döşendiği alt yapının yarım saatte yağan sağanak yağışlarla tıkanmasına anlam verilemedi.

ÇINAR’DA ULAŞIM KESİLDİ

Gazi Bulvarı’nda yaşanan sel olayının ardından trafik bir süreliğine kapandı. Ev ve işyerleri su basan vatandaşlar kendi imkanlarıyla suları tahliye etti. Maddi zararların yaşandığı işyerlerinde esnaflar tepki gösterdi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER