banner249

Ak gençler bonzaiye savaş açtı

AK Parti Foça İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları, son dönemde gençleri tehdit eden Bonzai'ye karşı savaş açtı.

Ak gençler bonzaiye savaş açtı
banner240
İlçe başkanlığında basın açıklaması yapan AK Parti Foça Gençlik Kolları Başkanı Murat Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra "Geleceğini Düşün Uyuşturucuya Karşı Bilgilen Bağımlı Olma Özgür ol" başlığı ile hazırlanan 2 bin broşürü Foça caddelerinde dağıttı. 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Yılmaz, hızla yayılan ve ucuz olması nedeniyle tüketimi fazla olan uyuşturucuya karşı savaş açtıklarını belirterek, ''AK Parti Foça Gençlik Kolları olarak uyuşturucu ve benzeri kötü alışkanlıklardan gençlerimizi uzak tutmak ve tehlikeleri anlatarak kamuoyu oluştumak görevimiz. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Geleceğin teminatı gençlerdir“ sözünü kendimize erdem bilip bu doğrultuda kötü faaliyetlere karşı halkımızı bilinçlendirip uyuşturucu illetinden çocuklarımızı, kardeşlerimizi muhafaza etmek için bu görevi kendimize borç bilmekteyiz. 

Son zamanlarda uyuşturucunun ilk okul seviyesine düşmesi 11 yaşındaki kardeşlerimizin bile bu illete alışması bizi bir hayli derinden üzmüştür. Sentetik maddelerle yapılmış temini kolay ve yaygınlaşmış olan bonzai adı verilen uyuşturucu maddesi ne yazık ki çevremize ölüm saçmaktadır. 

Bu illete karşı sonuna kadar mücadele edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın, uyuşturucu madde kullanımı toplumun yapısını bireylerin iç dünyasını toplumla olan bağlarını zedeleyip kısa zamanda felç edeceğinin bilinci içersindeyiz. Bundan 2 gün önce İzmir’in Dikili İlçesinde’de 2 kardeşimiz bu bonzai illetinden çok üzülerek söylüyorum ki hayatlarını kaybetmişlerdir. 

Ve bir kardeşimizde ağır yaralı bir şekilde hastanede yaşam mücadelesi vermektedir. Eğer bu olaylar karşısında sessiz kalırsak daha nice kardeşlerimiz bu illet yüzünden yaşamlarını yitireceklerdir. Buradan öncelikle belediyelerimize, sivil toplum örgütlerine ve halkımıza bu konuda duyarlı olmalarını uyuşturucunun kötülüğünü ve büyüklüğünü gençlerimize anlatmalarını önemle rica ediyoruz. 

Kamuoyunun bu konuya ilgisini çekmek için Foça AK Parti Gençlik Kolları olarak bastırdığımız broşürlerle halkımıza daha detaylı bir şekilde anlatma çabası içerisindeyiz. Biz Foça AK Gençlik olarak bonzai’ye karşı savaş başlatmış bulunmaktayız. Ve bu savaşa tüm halkımızın destek vereceklerine kuşkusuz inanıyoruz ve güveniyoruz. 

Hepimiz el el verirsek bu savaşı kolaylıkla kazanabileceğimizin bilincinde olmayı hepinizden rica ediyoruz.” dedi. Basın açıklamasının ardından AK Gençler, Foça sokaklarını dolaşarak, Bonzai'nin tehlikesini gözler önüne seren broşürleri, esnafa ve halka dağıttılar.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER