banner249

Afyonkarahisar Belediyesinden ücretsiz internet hizmeti

Afyonkarahisar Belediyesi, kentin altı noktasında ücretsiz açık alan internet ağı oluşturdu.

Afyonkarahisar Belediyesinden ücretsiz internet hizmeti
banner240

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 2. Dumlupınar Caddesi'nde düzenlediği basın toplantısında, şehrin altı noktasında kurulan 25 wi-fi cihazıyla, 24 saat ücretsiz internet paylaşımını başlattıklarını bildirdi. 


Çoban, "Vatandaşlarımız artık bu noktalardan, akıllı cep telefonları, dizüstü ve tablet bilgisayarlarıyla TC kimlik numaralarını ve istenilen kimlik bilgilerini girerek internet hizmetimizden yararlanabilecek. İnternet paylaşımı, Nüfus Vatandaşlık Sistemi ile bağlantı olduğu için TC kimlik numarası ve istenilen kimlik bilgilerinin doğru olarak girilmesi zorunlu. 

Çünkü günümüzde, internet üzerinden birtakım bir suçlar işlenebiliyor ya da yanlış sitelere girilebiliyor. Bu sayede kişinin takibi sağlanabilecek" diye konuştu. İnternet hızının 3G'den daha yüksek olacağını belirten Çoban, günlük giriş limitinin ise 100 mb ile sınırlı olduğunu ifade etti. 

Akarçay'ın genelinde, Anıtpark'ta, İmaret Camii bahçesinde, 2. Dumlupınar Caddesi'nde ve Hıdırlık Mesire Alanı ile Fuar Alanı'ndan ücretsiz internet hizmetinin verileceğini açıklayan Çoban, ayrıca bu noktalardan HD kalitesinde canlı yayın sistemi kurduklarını kaydetti. Çoban, canlı yayınların belediyenin internet sitesinden izlenebileceğini sözlerine ekledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER