banner249

Ateşin içine dalan itfaiye 2’si çocuk, 3 kişiyi kurtardı

Muğla'da bir evde çıkan yangında 2'si çocuk 3 kişi yaralandı.

Ateşin içine dalan itfaiye 2’si çocuk, 3 kişiyi kurtardı
banner240

Alınan bilgiye göre, Emirbeyazıt Mahallesi Mis Sokak'ta Teslime-Mehmet Ekinci çiftine ait tek katlı evde yangın çıktı. Ekinci çiftinin evde bulunmadıkları sırada çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek tüm eve yayıldı. Vatandaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahale etti. 


Melisa (8) ile Menderes Ekinci (4), vatandaşlar ve itfaiye ekipleri tarafından evden çıkarıldı. Evde bir kişi daha olduğunun anlaşılması üzerine tekrar eve giren itfaiye ekipleri, Ekinci çiftinin bir arkadaşlarının çocukları Yıldıray Özdemir'i (18) de çıkartmayı başardı. 

Baygın halde çıkarılan ve durumu ağır olan Özdemir ile Melisa ve Menderes Ekinci, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan ve dumandan etkilenen Özdemir'in bilincinin kapalı olduğu öğrenildi. Melisa ve Menderes Ekinci'nin ise vücutlarında küçük yanıklar bulunduğu belirtildi. İtfaiyenin söndürdüğü yangın sonucunda ev kullanılamaz hale geldi. İtfaiye yetkilileri, yangının elektrik kontağından çıktığının sanıldığını bildirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER