banner249

Acıpayam'da Ak Parti rüzgarı

Denizli’de adım atmadık mahalle, adım atmadık ilçe bırakmayan Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Zolan, Acıpayam’da kendisini karşılayan binlerce vatandaşa seslenerek dev projelerin müjdesini verdi.

Acıpayam'da Ak Parti rüzgarı
banner240

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katıldığı mitingde, vatandaşların coşkusu görülmeye değerdi. Bakan Zeybekci ve Osman Zolan’ı bağrına basan ilçe sakinleri, konuşmalarını sık sık sloganlarla kesti. Acıpayam’da kendisini karşılayan binlerce Acıpayamlı’ya seslenen Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Zolan, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür ederek sözlerine başladı: “Acıpayam bugün muhteşem, Acıpayam bugün inanmış, Acıpayam hazır. Bugün bizleri, evlatlarınızı bağrınıza bastınız. Size olan sevgimizi bugün de karşılıksız bırakmadınız. Allah hepinizden razı olsun. Sizler oldukça, bu gençler oldukça, hanım kardeşlerimiz oldukça, Acıpayam böyle oldukça biz kimsenin karşısında eğilmeyiz Allah'ın izniyle. İnşallah sizlerle birlikte kol kola yürüyeceğiz ve daha büyük hizmetleri Acıpayam’a kazandıracağız.” 


DEV PROJELERİN MÜJDESİNİ VERDİ 
Acıpayam’a dev projelerin müjdesini veren Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, “Denizli büyükşehir oldu. İnşallah büyükşehirin imkanlarıyla her yer güzel olacak. Denizli'de ne varsa Acıpayam'ımızda o olacak. Gençlerimiz için gençlik merkezi olacak, halı sahalar, ücretsiz spor kursları olacak. Hanım kardeşlerimiz için meslek edindirme kurslarımız olacak. Mikro kredi desteğimiz artarak devam edecek. Hanım kardeşlerime özel, spor yapabilecekleri alanlar yapacağız. Ağabeylerimizin, büyüklerimizin artık gidecekleri tek adres kahvehane olmayacak. Emeklilerimizin oturabileceği sosyal alanlar, kitabı, gazetesi olacak. Buralarda değişik eğitimler, kurslar olacak. 

Sonuçta Denizli'de ne varsa Acıpayam’da da o olacak. Kapalı yüzme havuzundan, kültür merkezlerine, Cumhuriyet Meydanı’nın yeniden düzenlenmesinden, Cumhuriyet Parkı'nın yeniden düzenlenmesine, bunların hepsi tek tek olacak. Köylerimizde, beldelerimizde her yerde kapalı pazaryerlerimiz, düğün salonlarımız olacak. İçme suyu sorunu kalmayacak. Kanalizasyon, arıtma tesisi baştan aşağı el birliği ile yapılacak. Acıpayam'ı köy köy dolaştım. Buradaki sorunları bir bir tespit ettik. Hulusi Şevkan kardeşimle beraber, Hüseyin Dağ kardeşimle beraber burada ne istek var, neye ihtiyaç var onları kaleme aldık. Önce 125 proje demiştik. Sonra istekler gelmiş, yeni yapılması gereken işler ortaya çıkmış 133'e çıkardık. Ama ben size şunu söyleyeyim; bu 133 proje en azıdır. 133 proje 253 de olur, 353 de olur. Yapılması gereken ne varsa, onu Allah'ın izni ile biz yaparız, hep beraber yaparız. Burada şunu söylüyorum; Hulusi Şevkan başkanım ne diyorsa, hangi projeleri yapacağım diyorsa, neye söz veriyorsa, o Osman Zolan'ın sözüdür.” 

BİZİM AYNAMIZ DENİZLİ 
Atalarımız demiş ki ‘ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz’. Bizim aynamız Denizli, Denizli'ye bakın Acıpayam'ın geleceğini, beldelerimizin, köylerimizin geleceğini hayal edin. 5 yıl sonra buraları, köylerimizi, beldelerimizi tanıyamaz hale geleceğiz. 133 projenin hepsinin yapıldığını göreceksiniz. Tek tek yapacağız Allah'ın izni ile. Biz ne diyorsak o. Denizli'de ne varsa Acıpayam'a da onu yapacağız. Yeter ki birlik beraberliğimiz daim olsun. Belki farklı siyasi görüşler olabilir. Onlar bizim zenginliğimizdir. Ama o farklı görüşler bizi ayrımcılığa, kavgaya götürmemelidir. Daha iyiye daha güzele ulaşmak için güç olmalıdır. 

Allah nasip ederse 30 Mart akşamı Denizli'nin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Denizli'de yaşayan 964 bin kardeşimizi kucaklayacağız. Hepimiz kardeşiz. Şehrin ortak menfaatinde buluşmayı da başarmak lazım. Tüm siyasi kimliklerimizi bir kenara bırakarak, ön yargılarımızı bir kenara bırakarak hep beraber o ortak noktada, Acıpayam'ın menfaatinde, Denizli’nin menfaatinde buluşmak lazım. Ben tüm bu yürüyüşe hepinizi davet ediyorum.” İnşallah bundan sonra da Hulusi Şevkan kardeşimle beraber sizlere hizmet etmenin mutluluğunu, güzelliğini yaşayacağız. Sizlere hizmetkar olacağız. Bizi bugün çok güzel karşıladınız. İnşallah bu sevginize bu coşkunuza hizmet ederek, hizmetkar olarak, eserler ortaya koyarak karşılık vereceğiz. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun. Hepiniz Allah'a emanet olun. 

BİZ HİZMET ETMEYE GELDİK 
Acıpayam’da coşkulu kalabalığa seslenen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de “Acıpayam bugün bütün güzelliğiyle bizi karşıladı. Biz Acıpayam'ı hazır bulduk. Allah sizlerden razı olsun. Acıpayam her şeyin en güzeline layıktır, Acıpayam her şeyin en güzeline hazırdır. Biz hizmet etmeye geldik. Biz eserler ortaya koymaya geldik. Biz hastaneler yapmaya, okullar yapmaya, üniversiteler yapmaya, şehrin alt yapı ve üst yapısını yapmaya, biz Dalaman Yolu’nu yapmaya geldik. Biz Acıpayam Ovası'nı bereket ovası yapmaya geldik. Biz Acıpayam'ı Denizli'nin merkezi gibi modern bir kent yapmaya geldik. Bizim işimiz gücümüz var. Biz dertli adamız. Bizim derdimiz millet. Millet bizden hizmet bekliyor.” dedi. 

30 MART’TA MİLLET CEVABINI VERECEK 
Acıpayam’da muhalefete yüklenen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Dün gece Tavas'taydık. Tavas, Acıpayam gibi tek kelimeyle muhteşemdi. Allah’ın izni ile 30 Mart'ta millet cevabını verecek. Bu milletin öyle bir terazisi var ki zırnık şaşmaz. Millet ne derse doğru odur. Bakın bunların bugüne kadar bir tane projesini duydunuz mu? Bir tane hedeflerini duydunuz mu? Gelip de size ‘biz burada şunu yapacağız’ diye akıllı bir tek şey söylediler mi?” dedi. 

Söz verip de yapmadıkları hiçbir projenin olmadığını belirten Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci sözlerini şöyle sürdürdü: “2002'de, 2004'te, 2007'de, 2009'da, 2011'de karşınıza geldiğimizde biz hep Denizli sevdamızı anlattık. Projelerimizi anlattık. Allah aşkına dönün şimdi Denizli'ye sorun. Bizim söz verip de tutmadığımız, vaat edip de yapmadığımız bir tek proje var mı? Bir dedik iki yaptık, iki dedik dört yaptık, dört dedik on yaptık. Şimdi de kardeşlerimiz çıktılar, 30 Mart tan sonrası ile ilgili hedeflerini ortaya koyuyorlar. 

Acıpayam ovası ile ilgili, Acıpayam vadisi ile ilgili 133 proje ortaya koymuşlar. Onlardan 3 tane proje duydunuz mu hiç. Onlar yalan söyler, onlar çamur atar, onlar iftira atar, insanların haysiyeti ile onuru ile oynayacak ne varsa onlar onu yapar. Denizlimize Başbakanımız iki saat geç geldi. Yağmur yağıyordu. Akşamın o saatinde Emniyet’in kayıtlarına göre 52 bin kişi vardı. Onların akılları bunu almadı. Ertesi gün dediler ki montaj. Onlar buraya da baksınlar, Acıpayam da mı montaj yaptı? Burası da mı montaj?

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER