banner249

Abalıoğlu’ndan Enerji Verimliliği eğitimi

Abalıoğlu Holding bünyesinde, “üretim proseslerinde doğal kaynakların etkin ve verimli kullanılması” konusunda bütün şirketlerine destek verebilmek için kurulan “Enerji Komitesi” faaliyetlerine devam ediyor.

Abalıoğlu’ndan Enerji Verimliliği eğitimi
banner240

Toplumdaki her bireyin yaşamının her alanında doğal kaynakları etkin kullanması ideal çözüm olacağı inancı ile “Enerji Komitemiz” tüm çalışanlarımıza bu bilinci aşılamak için eğitimler ve etkinlikler yapmaktadır. Holding ve iştiraklerinin temsilcilerinden oluşan Enerji Komitesi, şirketlerinde, çalışanlarının günlük yaşantılarında ve toplumda enerji verimliliği bilincinin oluşması amacıyla bugüne kadar pek çok bilinçlendirme çalışmasına imza attı. 


Bu faaliyetlerden biri de çalışanların günlük hayatlarında, evlerinde uygulayabilecekleri önerileri kapsayan “Günlük Hayatımızda Enerji Verimliliği” eğitimi oldu. Bu eğitim Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu’nda Kasım ayı boyunca grubun tüm iştiraklerinde her düzeyde çalışanın katılımı ile gerçekleşecek. Eğitimde, buzdolabından, su ısıtıcılarına, kalorifer ve klimalardan bulaşık ve çamaşır makinelerine, aydınlatmadan ulaşım araçlarına kadar enerji ile çalışan araçların satın alma, kullanma ve bakımlarında dikkat edilmesi gereken bilgilere yer verildi. Çalışanlar küçük ve basit uygulamalar ile enerjiden ne kadar tasarruf edebileceklerini ve bu tasarrufun maddi karşılığını öğrendi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER