banner249

Zeybekciyi bu kez gençler ziyaret etti

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Nihat Zeybekci, Köprü Gençlik Derneği üyesi gençleri kabul ederek bir süre görüştü.

Zeybekciyi bu kez gençler ziyaret etti
banner240

TBMM'ndeki ziyarete Köprü Gençlik Derneği Başkanı Barış İzmir ile dernek üyesi çok sayıda genç katıldı. Dernek Başkanı İzmir, Milletvekili Zeybekci'nin kendilerine birçok yardımı bulunduğunu kaydederek, 'Milletvekilimiz Nihat Zeybekci, ne zaman kapısını çalsak bizi boş göndermedi. 


Yazın da bir organizasyon için Balkan ülkelerine gitmemiz gerekiyordu. Bu konuda kendisinden yardım istedik. Sağ olsun onun yardımı ve girişimleri sonucu Balkan ülkelerindeki organizasyonda yer aldık. Bu nedenle kendisine çok teşekkür ediyoruz' dedi. 

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Nihat Zeybekci de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gerek belediye başkanlığı döneminde ve gerekse şimdiki görevinde gençlerin hayallerini boşa çıkarmayacak çalışmalara imza attıklarını kaydeden Milletvekili Zeybekci, sözlerini şöyle sürdürdü, 'Bizler çocuklarımız ve gençlerimiz başta olmak üzere milletimizin hizmetkarıyız. 

Özellikle çocuklar ve gençlerimizden gelen talepler bizim için ayrı bir önem taşır. Bugünün ortakları, yarının söz sahibi olan çocuklarımız ve gençlerimiz, hepimizin geleceğidir. Yarının aydınlık Türkiye'si onların elinde şekillenecektir. Bu nedenle gerek belediye başkanlığı dönemimde ve gerekse şimdi tüm çalışmalarımız öncelikli olarak çocuklar ve gençlerimi üzerinedir. Köprü Gençlik Derneği de bu konuda sorumluluğunu en üst düzeyde yerine getirmektedir. Ben hem ziyaretinizden hem de başarılarınızdan dolayı sizleri kutluyorum' dedi. 

Daha sonra dernek başkanı İzmir, Milletvekili Zeybekci'ye gençlere desteğinden dolayı plaket sundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER