banner249

4 parti anlaştı!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akhisar İlçe Teşkilatı yaptığı basın açıklaması ile her seçim öncesi yapılan araç konvoyunu görüntü ve ses kirliliği nedeniyle bu seçim öncesi yapmayacağını açıkladı.

4 parti anlaştı!
banner240

AK Parti Manisa Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, AK Parti Kadın ve Genç Kolları Başkanlarının katıldığı bir basın açıklaması yapıldı. 


İlçe Teşkilatı önünde yapılan basın açıklamasında konuşan AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, "Biz AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı olarak 2015 seçim propaganda döneminde meclis de grubu olan siyasi partilerle birlikte aldığımız ortak karar ile çevreye duyarlı ve insan esaslı politikalar ile hareket ettik. 

Seçim döneminin başından beri çevreye zarar veren bayraklı propaganda, basılı broşür ve ayaklı billboardları minimum seviyede kullanarak çevreyi korumak adına üstümüze düşeni yaptık. Ama bunun ile de yetinmiyoruz şimdi Akhisar da bir ilke imza atıyoruz . Herkesin malumu olduğu üzere Ak Parti miting ve konvoyları ile lider partidir. 

Ancak bir süredir sahada yaptığımız incelemelerde vatandaşlarımızın en çok araç konvoylarından şikayetci olduğunu gördük. Biz halkımızın sesine kulak veren bir parti olduğumuz için vakit ve nakit kaybına sebep olan çevreye gürültü ve zararlı gaz salınımını hat safhada arttıran ve şehrin trafiğini olumsuz yönde etkileyen araç konvoyu yapma hakkımızdan Akhisar halkımızın yararına gönüllü olarak feragat ediyoruz. Çünkü biz gelecek nesillerimize yaşanabilir ve yaşayan bir çevre bırakmak istiyoruz." dedi. 

Şenyiğit açıklamasını şöyle tamamladı, "AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı olarak, 2015 seçim döneminde araç konvoyu düzenlemeyeceğiz. İlçe seçim kurulunun aldığı karar doğrultusunda bize gösterilen güzergahta 06.06.2015 cumartesi günü sabah saat 11.00'da Misak-ı Milli İlkokulu bahçesinden başlayan 'Yeni Türkiye Yolunda Milli İrade Yürüyüşümüz' gerçekleşecektir. Tüm halkımız davetlidir. Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER