banner249

2014’e muhteşem merhaba

ColossaeThermal Hotel, 2014’e eğlence ve müziğe doyarak girmek isteyen Denizlililer için muhteşem bir program hazırladı.

2014’e muhteşem merhaba
banner240

ColossaeThermal Hotel, 2014’e muhteşem bir şekilde merhaba demek isteyen Denizli halkı için dillere destan bir yılbaşı programı düzenledi. İki farklı salonda gerçekleştirilecek yılbaşı kutlamaları saat 20.00’de başlarken yeni yılın ilk saatlerine kadar devam edecek. 


LARA PERFORMANSIYLA GÖZ DOLDURACAK 
Salon 1’de gerçekleştirilecek olan eğlence Grup Armoni’nin yemek müziği ile başlarken, saat 21.00’de sahneye Başak çıkacak. Başak’ın seslendireceği birbirinden güzel şarkıların ardından ise Grup Delux dans müzikleri ile Denizlililere farklı bir gece yaşatacak. 2013’ün son saatlerine doğru sahneye çıkacak olan Lara ise Denizlililere adeta bir müzik ziyafeti çekecek. 

BU SALONDA ORYANTALDE VAR 
Salon 2’de gerçekleştirilecek program ise bir diğerini aratmayacak güzellikte olacak. Grup Delux’un yemek müziği ile başlayacak olan gecede Mehmet Turgay ve Orkestrasıda sahne alacak. Bu salonda ise misafirlere oryantal gösterisi de sunulacak. Salon 2’nin eşsiz programı ise Başak’ın sahne alması ve dans müzikleri ile sona erecek. 

NOEL BABADAN ZİYARET 
ColossaeThermal Hotel’in her iki salonunda da 2014’e girmeye dakikalar kala misafirleri Noel Baba ziyaret edecek. Bu arada farklı lezzetlerin ikram edileceği Yeni Yıla Merhaba gecesinde ColossaeThermal Hotel’de olmak isteyen Denizlililer 271 41 56 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilecekler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER