banner249

Traktör kazandıran fuar !

Kuşadası Efes Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Anadolu EXPO 2. Canlı Hayvan Fuarı'nda düzenlenen çekilişte "traktör" kazanan talihli belli oldu.

Traktör kazandıran fuar !
banner240
Bursa'nın İznik ilçesinden gelerek fuara katılan çiftçi Fahrettin Keskin'e çekilişle kazandığı traktörü Aydın İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Altan Bilgen ve Platfom Fuarcılık Genel Müdürü Gül Ceylan tarafından teslim edildi. 


Sektördeki gelişmeleri takip etmek için fuarına geldiğini belirten Fahrettin Keskin, "Bu yaştan sonra şansımın değiştiğine inanıyorum. İnşallah bundan sonra şansımız daha da gülecek. Çok mutluyum bu organizasyonu yapan Platfom Fuarcılığa teşekkür ediyorum. Bu traktör bir hatıra ve onur. Bunu da kendi işlerimizde ve çiftliğimiz de kullanacağız" dedi.


Kuşadası Efes Kongre Merkezinde gerçekleşen Anadolu 2. EXPO Canlı Hayvan Fuarının tatlı hediyelerinden bir tanesini daha teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Aydın İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Altan Bilgen, "Fahrettin Keskin'e bu traktörü teslim etmenin de onurunu yaşıyoruz. Birlik olarak vermiş olduğumuz sözlerin tamamının yerine geldiğini düşünüyorum. Kendi kurumumuz olarak hediyelerimizi verdik " dedi. 

Platform Fuarcılık Genel Müdürü Gül Ceylan ise fuarcılıkta önemli olanın sektöre artı değer katmak, çiftçinin ve hayvancının yeni teknolojilerle buluşup bunu üretime yansıtmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Ceylan, "Biz bu görevi hakkıyla yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Kuşadası hem Ege Bölgesi'nin en dinamik fuarına ev sahipliği yaptı hem de gelecekte bu işin başkenti olacağını ortaya koydu" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER