banner249

Kadınlar tavsiye ettikçe kazanacak!

Denizli’de hizmet vermeye başladığı günden bu yana kısa sürede geniş bir müşteri portföyüne ulaşan Magicals Life, sunduğu güzellik hizmetleri ve cilt bakım ürünlerinin yanında, müşterilerine şimdi de para kazandırmayı vaat ediyor. 

Kadınlar tavsiye ettikçe kazanacak!
banner240

Magicals Life Yönetim Kurulu Başkanı Nagihan Akkeçeli, “7’den 70’e herkesin kullanabileceği bitkisel bileşenli ürünlerimiz ile ve sağlıklı sonuçlar alabilecekleri güzellik hizmetlerimiz ile hem kullanıcı üyemiz olabilir hem de tavsiyede bulunarak gelir elde edebilirler” dedi. 

Cilt bakımı, kişisel bakım ve dermatolojik ürünleriyle Türkiye’nin en önemli markalarından biri haline gelen Magical Life, tamamen doğal bileşenlerle üretilen ve hiçbir katkı maddesi içermeyen ürünleri ile Denizli’de hizmet vermeye devam ediyor. Doğal ürünlerini müşterileri ile buluşturarak güzellik ve genç kalma konusunda öncü bir marka haline gelen firma, şimdi de geliştirdiği Network Marketing Sistemi ile müşterilerine kaliteli ürünlerinin yanında para kazanabilmelerini de sağlıyor. 

Network Marketing Sistemi’ni ve bu sisteme dahil olan kadınların nasıl para kazanabileceği hususunda ayrıntılı bilgiler veren Magicals Life Yönetim Kurulu Başkanı Nagihan Akkeçeli, “Bugün size Magicals Life’ın yeni nesil network marketing sisteminden bahsedeceğim. Magicals Life Türkiye’de ürün yanında güzellik hizmetleri networkü yapan ilk firmadır. Yeni nesil network dememizin sebebi de budur aslında. İnsanlar network sistemini duyduklarında biraz önyargılı yaklaşıyorlar ama aslında sürekli bir network içerisindeyiz. Yediğimizi, giydiğimizi, gittiğimiz mekanları, kullanıp memnun kaldığımız her şeyi tavsiye ediyoruz” dedi. 

“MAGİCALS LİFE’DE TAVSİYELERİN KARŞILIĞI VAR”
Özellikle kadınların sürekli yaptığı şeyin tavsiye vermek olduğunu ifade eden Akkeçeli, “Bunun için çoğu zaman bir karşılık almıyoruz. Ama Magicals Life da her tavsiyenin bir karşılığı var. 7’den 70’e herkesin kullanabileceği bitkisel bileşenli ürünlerimiz ile ve sağlıklı sonuçlar alabilecekleri güzellik hizmetlerimiz ile hem kullanıcı üyemiz olabilir hem de tavsiyede bulunarak gelir elde edebilirler. Özellikle bu geçirdiğimiz sıkıntılı günlerde Magicals Life network Marketing sistemi ile bütçenize katkıda bulunabilir, kendi işinize sahip olarak kariyer yapabilir, ekonomik özgürlüğünüzü sağlayabilirsiniz. Sağlıklı ve kaliteli yaşayarak kişisel gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz” şeklinde konuştu. 

“ÖNCE SAĞLIK SONRA VARLIK”
‘Paylaştıkça kazanır insan’ ilkesi ile çıktıkları yolda distribütörleryle güçlerine güç katmaya devam ettiklerini vurgulayan Akkeçeli, “Ücretsiz ön kayıt ile sizlerde üye olup Magicals Life’ın avantajlı ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz. Global ve inovatif bir firma olarak kullanıcılarına öncelikli olarak sağlık sonrasında varlık sunan Magicals Life’ın sihirli dünyasında sizlerde yerinizi alın” diyerek sözlerini noktaladı.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER