banner249

Teras Park’ta ücretsiz şenlik var!

Denizli’de 1 Nisan 2022’de kurulan Ada Çocuk Gündüz Bakımevi, kuruluşunun ilk yıl dönümünde Teras Park Alışveriş Merkezi’nde ücretsiz çocuk şenliği düzenliyor. Bu şenlikte çocukları inanılmaz sürprizler bekliyor.

Teras Park’ta ücretsiz şenlik var!
banner240

Yenişehir Mahallesi’nde geçtiğimiz yıl hizmete açılan Ada Çocuk Gündüz Bakımevi, 1 yıllık okul öncesi eğitimin ardından minik çocuklar için muhteşem bir organizasyona imza atıyor. Ada Çocuk Gündüz Bakımevi kurucusu Tuba Aydın, Teras Park’ta 21 Mayıs Pazar günü saat 14.00 ile 16.00 saatleri arasında düzenlenecek Çocuk Şenliğine Denizli’deki tüm çocukları davet etti.

ŞENLİKTE NELER VAR?

15 yıllık eğitimci Tuba Aydın, Pazar günü gerçekleşecek olan şenlikte çocukları çok büyük sürprizlerin beklediğini açıkladı. AVM’nin zemin katında düzenlenecek olan program balon şovuyla başlıyor. Birbirinden renkli balonların görsel şovundan sonra çocukların en çok sevdiği İlizyon gösterisi ile devam edecek. Birbirinden eğlenceli yarışmaların yapılacağı şenlikte yüz boyama, oyun hamuru ve boyama etkinlikleri de yapılacak. Şenliğin sonunda hediyeler adeta havada uçuşacak.

VERİLEN EĞİTİMLER

Aydın, açıklamasına devam etti, “Çocuklarımız okul öncesi eğitimlerde inanılmaz beceriler elde ettiler. Gündüz Bakımevinde başta İngilizce olmak üzere, tam zamanlı psikolog, değerler eğitimi, akıl ve zeka oyunları, yüzme, satranç, at binme, sinema, sosyal ve sanatsal etkinlik ile kodlama eğitimi aldılar” dedi.

MİSYONUMUZ

Hayata pozitif bakan kendi istek ve ihtiyaçlarını karşılayabilen öz güveni tam, topluma ve kendine saygılı, üreten ve düşünen çocukların yetişmesi için çalıştıklarını belirten Aydın, “Ada Çocuk evi ile hayata bir adım önde başlayan eğlenirken öğrenmeyi hedefliyoruz. Organik ve helal beslenmeye özen gösteriyoruz. Stratejik düşünme becerisi kazandırıyoruz. Güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim fırsatı sunuyoruz” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER