banner249

Polinom’da yüzde 100 burs fırsatı!

İzmir’den başlayarak tüm Türkiye’de kaliteli ve ayrıcalıklı eğitim için yola çıkan Polinom Eğitim Kurumları, Denizli’de Bursluluk sınavıyla öğrenci kayıtlarına başlayacak. 14-15 Ocak tarihlerinde yapılacak bursluluk sınavında dereceye giren öğrencilere yüzde 100 burs imkanı sağlanacak.

Polinom’da yüzde 100 burs fırsatı!
banner240

Polinom Eğitim Kurumları Denizli Sorumlusu İsmail Cirit, Denizli’de farklı bir heyecan, farkı bir soluk getirerek eğitim öğretim anlamında ayrıcalıklı çalışmalarını tüm öğrencilere sunmaya başladıklarını söyledi. Cirit, “2004 yılından beri Denizli’de eğitim sektöründeyim, Yine deneyimli bir eğitimci olan eşimle birlikte Çınar’daki şubemizde ‘Anadolu Lisesi’ Çamlık Şubemizde de Kurs Merkezi olarak tüm Türkiye genelinde hızlı bir şekilde giriş yapan, Polinom Eğitim Kurumları markamızla daha kaliteli ve hızlı bir şekilde faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz.” dedi.

KUNDUZ ÜYELİĞİ BEDAVA!

İkinci dönem kayıt yaptıran tüm öğrencilere sınırsız kunduz üyeliği hediye edeceklerini açıklayan Cirit, bursluluk sınavında birinci olan öğrenciye yüzde 100, ikinciye yüzde 75, üçüncüye yüzde 60 ve dördüncüye yüzde 40 burs imkanı veriyoruz. Ayrıca sınava katılan her öğrenciye de ayrıca yüzde 15 burs imkanı sınacağız” dedi.

BU DÖNEM ‘EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN KURUM’ OLDUK

Polinom Eğitim Kurumları’nın ayrıcalıklı eğitim anlayışından bahseden Eylem Cirit ise, “21. yy Eğitim Modeli ile hizmet veriyoruz. Burada PoliCevap dediğimiz Kunduz üyeliğini tüm öğrencilerimize ücretsiz bir şekilde 7/24 sunuyoruz. Ayrıca Bursluluk sınavımızdan sonra bizi tercih edip kayıt yaptıran tüm öğrencilerimize ikinci dönem sınırsız kunduz üyeliğini hediye edeceğiz. Bunun dışında PoliPlus dediğimiz, Denizli ve Türkiye’de ilk ve tek sadece bizim uyguladığımız, yapay zekâ yazılım desteği ile öğrencinin kendi eksiklerinden hazırlanmış ‘Kişiye Özel Soru Soru Bankası’ vereceğiz. Ayrıca Poli 4K video tekrar platformumuzla tüm derslerin tekrarını, kaçırmış olduğu ya da dinlemek istediği tüm konuların videolarını yine 7/24 öğrencilerimize sunuyoruz. Polikoç sitemimizle haftalık ve aylık takiplerimizi, PoliAnaliz ile de eğitim ve kariyer planlamada yine yenilikçi bir yaklaşımla ‘Kişiye Özel Meslek Analiz Testi’ni 8 seans şeklinde yapıyoruz Yine YKS ve LGS Deneme Kulübümüzde, Türkiye geneli karma yayınevleri ve Polinom deneme sınavlarında farklı sorular görmelerini sağlıyoruz. Doğal olarak tüm bunların neticesinde Denizli’de en iyi çıkış yapan kurum olduk’ dedi.

BİRİNCİYE 250 BİN TL ÖDÜL!

Polinom Kurs Denizli Şube müdürü İlker Yakıcı da, YKS / LGS sınavlarında da Türkiye birincisi olan öğrencilere başarıyı ödüllendirmek adına 250 bin lira para ödülü vereceklerini söyledi. Müdür İlker Yakıcı  ‘Bu hafta itibariyle başvurularını aldığımız, 14-15 Ocak’ta yapacağımız ‘Bursluluk sınavımızla’ da öğrencilerimizin başarı durumlarına göre de indirim imkânı sağlıyor ve onları yine ödüllendiriyoruz. Bu tür ayrıcalıklı çalışmalarımız dönem içerisinde de devam edecek.’ ifadelerine yer verdi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER