banner249

Pamukkale Belediyesi eğitim yardımı başvuru süresini uzattı

Denizli’de Pamukkale Belediyesi tarafından, ortaokul ve lise öğrencilerine yapılacak eğitim yardımı için başvuru süresi uzatıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, son başvuru tarihinin 22 Eylül olarak belirlendiğini, ancak yoğun bir talep aldıklarını, bu nedenle başvuru süresini bir hafta uzattıklarını bildirdi.

Pamukkale Belediyesi eğitim yardımı başvuru süresini uzattı
banner240

Pamukkale Belediyesi, bu eğitim-öğretim yılında da öğrencilere eğitim yardımı vermeyi sürdürecek. Bin 50’si ortaokul, bin 200’ü lise ve dengi okul olmak üzere toplam 2 bin 250 öğrencinin yararlanacağı eğitim yardımı için 14 Ağustos’ta başlayan başvuru süresi bugün sona eriyordu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, alınan yoğun talep üzerine başvuru süresini 29 Eylül’e kadar uzattıklarını açıkladı.

 “EĞİTİM İÇİN HER ŞEYİ YAPIYORUZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, eğitim konusunda belediye olarak seferber olduklarını ifade ederek, “Eğitim söz konusu olunca Pamukkale Belediyesi olarak adeta seferber oluyoruz. İlçe sınırlarımız içinde ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim hayatlarına destek olmak için eğitim yardımı yapıyoruz. Eğitim yardımında geçtiğimiz yıl 2 bin olan sayıyı bu sene 2 bin 250’ye çıkarıp verdiğimiz maddi desteği de artırdık. Lise öğrencilerine 85 TL, ortaokul öğrencilerine 65 TL olacak eğitim yardımı başvuru süresiniz 29 Eylül 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar uzattık” dedi. Pamukkale Belediyesi’nin eğitim yardımına başvuru yapabilmek için gerekli tüm bilgiler, www.pamukkale.bel.tr adresindeki eğitim yardımıyla ilgili linkten öğrenilebilecek veya Pamukkale ek hizmet binalarından gerekli formlar temin edilebilecek. Aileler gerekli tüm evrakları hazırladıktan sonra, Atatürk Caddesi’ndeki ek hizmet binasına teslim ederek başvurularını yapabilecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER