banner249

Yasin seviye’yi gururlandırdı!

Denizli'de Aydem Fen Lisesi'nin ortaokul öğrencileri arasında düzenlediği, Atatürk 1. Matematik ve Fen Bilimleri Olimpiyatı'nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Matematik dalında tüm soruları doğru cevaplayan Özel Denizli Seviye Ortaokulu öğrencisi Veli Yasin Yörük birinci olarak ödülünü aldı. Yörük, Seviye Okullarının gururu oldu.

Yasin seviye’yi gururlandırdı!
banner240

Aydem Elektrik Dağıtım Şirketi'nin sponsoru olduğu yarışmanın Anemon Otel'de düzenlenen ödül törenine Denizli Vali Yardımcısı Hakkı Ünal, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve olimpiyatta dereceye giren öğrenciler katıldı. Törende, Aydem Fen Lisesi'nin düzenlediği olimpiyat sınavı sonucunda fen bilimleri ve matematik alanında dereceye giren 6 öğrenciye madalyaları ve başarı belgeleri verildi.  Bu kapsamda Matematik dalında tüm soruları doğru cevaplayan Özel Denizli Seviye Ortaokulu öğrencisi Veli Yasin Yörük birinci olarak ödülünü aldı. Yasin’in okuluna büyük gurur  yaşattığını ifade eden

 Özel Seviye Okulları Kurucu Müdürü Mahmut Çatlık, “Seviye Okulları sadece matematikte değil fen dalında da büyük başarılara imza attı. Seviye her yerde her alanda yer alıyor.  Akademik başarının yanında sporda, kültürel hayallerin okulu olduğunu gösterdi ve göstermeye devam edecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2017, 10:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER