banner249

Seviye’de mezuniyet sevinci 

Denizli Seviye Okulları'nda mezuniyet gururu yaşandı.

Seviye’de mezuniyet sevinci 
banner240

Okul bahçesinde gerçekleştirilen muhteşem bir törenle mezun olan öğrenciler diplomalarını alarak kep fırlattı.

Denizli Seviye Okulları’ndan mezun olan öğrenciler için tören düzenledi. Okul bahçesinde yapılan mezuniyet töreni Denizli Seviye Okulları Kurucusu Mahmut Catlık’ın açılış konuşması ile başladı. Öğrencilerin mezuniyetlerini kutlayan Catlık, "Büyük hayalin başlangıcını yaptığımız bu yılda, sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşamak kurumuz için büyük bir onur olmuştur. Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsedik. Ülkemizin çağdaş uygarlık seviyesini yükselmesi okulumuzun en büyük hedeflerindendir. Öğrencilerimizin sadece akademik anlamda değil; hayatı öğrenmesi, gelişmesi, sosyal alanda özgüven kazanmaları, büyüklerine saygıyı ve vatan sevgilerini geliştirmek için mücadele ettik ve etmeye devam edeceğiz. Okulumuzun yönetimini ve planlarımızı kanun ve yönetmeliklerimizin ışığında, mevzuatların gösterdiği yolda sınav stratejilerini baz alarak gerçekleştirdiğimiz bir gerçektir. 2017 yılı okul kültürümüzü oluşturduğumuz ve uyguladığımız bir yıl olmuştur. Hayal ettiklerimizi korkusuzca arkasını düşünmeden öğrencilerimizle el ele vererek uyguladık. Disiplinimizden asla vazgeçmedik. Yaptığımız uygulamalar; hem öğretmen arkadaşlarımızı, hem de öğrencilerimizi diri tuttu. Öğrencilerimizle beraber hayallerimizin başarmanın tadına vardık" dedi.

Konuşmasının sonunda velilere hitaben konuşma yapan Müdür Catlık, “Dünyaya geldiği andan itibaren üzerine titrediğiniz, emek verdiğiniz, özenle zorluklarla zaman zaman kaygı duyarak yetiştirdiğimiz gözbebeği evlatlarımızın yaşam mücadelesi içine girmesi artık an meselesi. Başarı olacakları kesin ve net. Asla bundan kaygı duymayın. Bugüne kadar çocuklarımızın yaptıkları bundan sonra yapacaklarının göstergesidir. Evlatlarınızı yaşamlarınızın bir döneminde bizlere emanet ettiniz. Bizler de tüm çalışan öğretmen arkadaşlarımızın gayretiyle onları belirli bir seviyeye getirmek için mücadele ettik" diye konuştu.

Öğrencilerine çıktıkları bu yolda başarılı olmalarını dileyen Catlık, "Sevgili öğrencilerim yaşamınızın bir dönemi kapanıyor, hayatınıza  yeni bir pencere açıyorsunuz. Bugüne kadar hatalarınızı, başarılarınızı, geleceğinizi konuştuk. Hayatınız boyunca meraklı olun, heyecanlı olun, soru sorma alışkanlığı edinin, mutlaka ilgili olduğunuz bir alan olsun, işlerinizin takipçisi olun. Mutlaka işlerinizi danışın, zamanlamanız daima iyi olsun. Sabırlı olun, ileri görüşlü olun, gözlem yapın, çözüm odaklı olun, insanların kıymetini bilin, eleştirilere açık olun. En önemlisi de Aziz şehitlerimizin bizlere emanet ettiği vatan bayrağımıza sahip çıkın” dedi.

Konuşmaların sonunda öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutlarken, havai fişek gösterisi ve tören müzik eşliğinde eğlenilerek devam etti.

Tören öğrenciler, aileleri ve okul öğretmenleriyle fotoğraf çekimi ile son buldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER