banner249

Çivril’e ağız ve diş sağlığı merkezi

Denizli’nin Çivril ilçesinde yapılması planlanan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi alanında,Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk, İl Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı ve Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven incelemelerde bulundu.

Çivril’e ağız ve diş sağlığı merkezi
banner240

Denizli’ye yapılacak sağlık yatırımlarına bir yenisi daha ekleniyor. Çivril Devlet Hastanesi’nin yanında bulunan eski hastane alanına Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılacak. Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk proje mühendisleriyle birlikte merkezin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı ve Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven de incelemelerde Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk’e eşlik etti. Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin ilçeye verdiği söz ve talimatlar doğrultusunda eski hastane alanında Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılması için çalışmalara başladıklarını ve proje mühendisleriyle birlikte alanda incelemelerde bulunduklarını söyledi.

Öztürk, “Bu sene açılan Çivril Devlet Hastanesi acil servisi, ameliyathanesi, evde sağlık birimi, fizik tedavi ünitesi, röntgen, ultrason, mamografi, tomografi gibi görüntüleme cihazları ve 6 yataklı erişkin yoğun bakım ünitesiyle birlikte Çivril ve bölgesinde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Tabi her zaman söylediğimiz gibi sağlıkta her zaman en iyiyi yakalamak ilde bulunan hizmetleri ilçeye götürmek adına canla başla çalışıyoruz. Şimdi de Çivril Devlet Hastanesi’nin eski binasının olduğu alanda Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapacağız. Yine Diyaliz Merkezi de burada olacak. Bugün de bina alanımızda Sağlık Müdürümüz ve Belediye Başkanımızla incelemelerde bulunduk. Çivril’e şimdiden hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER