banner249

ADM Elektrik’ten örnek davranış

ADM Elektrik Dağıtım çalışanları yılda dört kez Kızılay’a kan bağışında bulunuyor.

ADM Elektrik’ten örnek davranış
banner240

Aydın, Denizli ve Muğla illerinde tüketicilerine kesintisiz ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti sunan ADM Elektrik Dağıtım, insan odaklı yaklaşımı ve sosyal girişimci şirket anlayışı ile farklı konulara dikkat çeken sosyal sorumluluk projelerine imza atıyor. Kızılay ile işbirliği kapsamında gönüllülük esasıyla üç ayda bir olmak üzere yılda 4 defa ADM Elektrik Dağıtım çalışanları kan bağışında bulunuyor.

Kızılay’ın daimi bağışçıları arasında yer alan şirket, geçtiğimiz dönemlerde Kızılay tarafından plaketle ödüllendirilmişti. Yılın ikinci kan bağışını Genel Müdürlük binasında gerçekleştiren ADM Elektrik Dağıtım, hizmet bölgesindeki kurumsal kan bağışı kampanyalarına öncülük etmeye devam ediyor.

ADM Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Bülent Yüksel, düzenli olarak gerçekleştirilen kampanya ile kan bekleyen binlerce insanın hayatını kurtarmanın yanı sıra, bağış yapan kişinin sağlığını da olumlu yönde etkilediğini söyledi.

Yüksel, kan bağışında bulunarak hiç tanımadığınız birine yardım etmenin onurlu bir davranış olduğunu ve hizmet verdikleri bölgede toplumsal fayda sağlayacak bu tür etkinlerin destekçisi olmaya devam edeceklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2017, 17:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER