banner249

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'ye elimiz boş gelmedik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’de toplu açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'ye elimiz boş gelmedik
banner240

Denizli’ye AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin oğlu Atilla Şükrü Zeybekci ile Elif Sertkan’ın düğününde şahitlik yapmak için gelen Erdoğan, 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’nda toplu açılış törenine katıldı. Denizlili vatandaşlara hitap eden Erdoğan, “Denizli’ye de elimiz boş gelemezdik” dedi.

Toplu açılış törenine, Denizli Valisi Hasan Karahan, İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız, Nilgün Ök, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, 64. Hükümette Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve 26. Dönem Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk katıldı.

Açılış törenine katılan Erdoğan, “Denizli’ye elimiz boş gelemezdik. Bu vesileyle çeşitli bakanlıklarımızın Büyükşehir Belediyesi’nin, ilçe belediyelerinin yatırımların açılışını gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 1 milyar 349 milyon lira olan 275 kalem eseri resmen hizmete açıyoruz. Yani eski rakamla 1,5 katrilyon.

Çardak Belediyeis 15 kalem, Sarayköy Belediyesi 3 kalem, Pamukkale Belediyesi 31 kalem, Çivril Belediyesi 15 kalem, Merkezefendi Belediyesi 8 kalem, Acıpayam Belediyesi 5 kalem, Çameli 2 kalem, Tavas Belediyesi 4 kalem, Serinhisar Belediyesi 1 kalem, Güney Belediyesi 7 kalem, Kale Belediyesi 4 kalem, Baklan Belediyesi 13 Kalem yatırımı nihayete erdirdi. Tüm bu yatırımları resmen açıyor ve hayırlı olmasını dilyorum" dedi.

ZEYBEKCİ’YE ÖVGÜLER

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin İzmir’de adaylığı ile ilgili umutlu olduğunu belirten Erdoğan,  “İzmir’de bile su yoktu, bizim sayemizde su sorunları ortadan kalktı. Baraj yapmak, belediyelerin işidir ama biz yaptık. İnşallah, bir Denizlili ile İzmir’i alacağız” dedi.

Zeybekci’nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde Denizli’nin eksikliklerini kapattığını ifade eden Erdoğan, “Nihat Bey döneminde ne kadar parklar, bahçeler, yollar varsa O’nun döneminde yapılmış eserlerdir” şeklinde konuştu.

AYDIN DENİZLİ BÖLÜNMÜŞ YOLU

Erdoğan, Aydın – Denizli bölünmüş yol projesine söz verdiklerini ve gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Erdoğan, “Aydın – Denizli yoluna çok kötü dediler. Aydın’da ve Denizli’de o zamanlar cumhurbaşkanı değilken bir söz verdim ve dönemin Ulaştırma Bakanı ile görüştüm. Kardeşlerim bir yıl içerisinde Aydın- Denizli bölünmüş yolunu yaptık” ifadelerine yer verdi.

Bu vesile ile

Toplam yatırım bedeli 1 milyar 349 milyon lira 245 kalem eseri resmen açıyoruz. MEB 7 okulu,

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2018, 16:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER