banner249

Denizli’nin o mahallesinde 2 renkli muhtar adayı yarışacak

Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Gültepe Mahallesinde muhtarlık seçimlerine hazırlık yapan 2 aday renkli kişilikleriyle mahallede göz bebeği oldu.

Denizli’nin o mahallesinde 2 renkli muhtar adayı yarışacak
banner240

Denizli’de 31 Mart’taki yerel seçimlerde Gültepe Mahallesinde muhtar adaylığı için kolları sıvayan 2 genç farklı kişilikleriyle ön plana çıktı. Hakim Bilen pazarcılık yaparak geçimini sağlarken Mevlüt Erdoğan’da bakkal işleterek geçimini sağlıyor. Gültepe Mahallesinde sevilen kişilikler olarak bilinen genç adaylar sloganlarıyla ve farklı kişilikleriyle mahallede konuşulan 2 isim haline geldi.

ESNAFIZ HİZMETE ALIŞKINIZ

Esnafız hizmete alışkınız sloganıyla yola çıkan muhtar adayı Hakim Bilen, “Gültepe’de yaşayan vatandaşlarımız için her türlü kolaylıkları sağlamak için aday olduk. Yıllardır yaşadığımız çeşitli görevde bulunduk. Yine fırsat verilirse oturduğumuz mahalleyi güzel bir mahalle yapmak istiyorum” diye konuştu.

GÜLTEPE MAHALLESİNİN SORUNLARINI BİLİYORUZ

Gültepe Mahallesinin sorunlarını biliyoruz diyerek yola çıkan Mevlüt Erdoğan, “Mahallemizin yıllardır yaşadıkları sorunları iyi biliyorum. Bunun için muhtar adayı olduk. Fırsat verilirse hep birlikte mahallemizi huzurlu, güvenli ve mutlu bir mahalle yapmak istiyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER