banner249

Final Okullarından nezaket ziyareti

Denizli Final Eğitim Kurumları Yöneticisi Murat Türkben ve beraberindeki yöneticilerle Yüz Haber’e nezaket ziyaretinde bulundu. Türkben, ziyarette öğrencilere ara dönemle ilgili mesaj gönderdi.

Final Okullarından nezaket ziyareti
banner240

Denizli’nin köklü eğitim kurumları arasında yer alan Final Okulları, haber sitemize nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette kurumun Merkezefendi Final Akademi Anadolu Lisesi Onur Kurulu Başkanı Özlem Erday ve Kurumsal İletişim Uzmanı Sinem Çelik de hazır bulundu.

Hiçbir başarının tesadüf olmadığına dikkat çeken Denizli Final Eğitim Kurumları Yöneticisi Murat Türkben, her zaman için Türkiye’nin eğitim markası olmanın sorumluluğu içerisinde hareket ettiklerini kaydetti.

Türkben, açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Denizli’de beş farklı yerleşkede VIP Anadolu Lisesi, VIP Ortaokul, Akademi Anadolu Lisesi, Kurs ve Kampüs Okul olarak faaliyet gösteriyoruz. Denizli halkının ilgisiyle büyümeye ve nitelikli eğitimin merkezi olmaya devam edeceğiz.”

Türkben, son olarak tüm öğrencilere ara dönemde dinlemelerini tavsiye etti. Sınava girecek öğrencilerin ise ara dönemde tekrar da yapmaları gerektiğini belirtti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER