banner249

Şeniz Doğan satış için yetkiyi aldı!

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, kamulaştırılmak için vatandaşlardan alınan arsanın satışı için meclisten oy çokluğuyla yetki aldı. Cumhur ittifakı üyeleri, kararı gözden geçirmesi için Başkan Doğan’a çağrıda bulundu.

Şeniz Doğan satış için yetkiyi aldı!
banner240

Merkezefendi Belediye Meclisi Haziran ayı ilk oturumunda, belediyeye ait gayrimenkullerin satışı için Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a yetki verdi. Önerge öncesinde konuşan Başkan Şeniz Doğan, belediye hizmetlerinin aksamaması için buna ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Ülkedeki ekonomik durumların herkesçe bilindiğine dikkat çeken Başkan Doğan, devlette devamlılığın şart olduğunu belirterek, yarım kalan hizmetlerin tamamlanması gerektiğini söyledi.

AK Parti Grup Başkanvekili Yavuz Aki de, söz konusu gayrimenkulün belediye hizmet binası yapılması için vatandaştan kamulaştırılarak alındığını, satışın gerçekleşmesi durumunda konuyu yargıya taşıyacaklarını ifade etti. Aki, borçlanmaya destek verebileceklerini ama gayrimenkul satışı ile Merkezefendi’nin geleceğine ipotek konulacağı uyarısında bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından oylamaya geçildi. Gayrimenkullerin satışı konusunda Şeniz Doğan’a yetki 15 oya karşı 23 oyla kabul edildi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER