banner249

Denizli’de Hava Durumu 2 Kasım 2023

Denizli’de 2 Kasım Perşembe günü hava sıcaklıkları yerini soğuk havaya bırakıyor. 

Denizli’de Hava Durumu 2 Kasım 2023
banner240

Denizli’de Hava Durumu Nasıl Olacak? Denizli’de yağış var mı? Denizli’de havalar sıcak mı? Denizli’de bugünden itibaren hava sıcaklığı, sert düşüşe geçiyor. Meteoroloji verilerine göre Cumartesi 30 dereceye kadar çıkacak olan sıcaklık, Pazar günü 9 derece birden düşecek. Denizli, Pazar günü adeta kışı yaşayacak. Denizli'de Perşembe ve Pazar günü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji, yeni hava tahmin raporunu yayınladı. Yapılan son değerlendirmelere göre Denizli’de hafta boyunca aralıklarla yağmur etkili olacak. Denizli’de bugün (1 Kasım Çarşamba) hava parçalı bulutlu geçecek. Hava sıcaklığı ise 23 derece olacak. 

PERŞEMBE YAĞIŞ VAR 
Bugün Denizli’de il genelinde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Denizli’de yarın öğle saatlerinde gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Hava sıcaklığı ise en düşük 14, en yüksek 24 derece olacak. 

SICAKLIKLAR ÖNCE ARTACAK 
Meteoroloji verilerine göre Denizli’de yağışlı geçen Perşembe gününün ardından Cuma günü hava parçalı ve çok bulutlu geçecek. Sıcaklık 26 dereceye çıkacak. Cumartesi günü ise çok bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklık 30 dereceye kadar çıkacak. 

9 DERECE BİRDEN DÜŞECEK 
Pazar günü Denizli’ye adeta kış gelecek. Yapılan son değerlendirmelere göre Denizli’de Pazar günü kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar ise 9 derece birden düşecek. Pazar günü sıcaklık en düşük 14, en yüksek 21 derece olacak. Pazartesi günü ise hava açıyor. Sıcaklık 23 dereceye çıkacak.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER