banner249

Denizli’de Hava Durumu 18 Ekim 2023

Denizli’de Hava Durumu Nasıl Olacak? Denizli’de yağış var mı? Denizli’de havalar sıcak mı? Meteoroloji Müdürlüğü tarafından hazırlanan 5 günlük hava raporunda merkez genelinde gün boyu hava parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü hakim olurken en yüksek sıcaklık bu hafta 27 dereceyi görecek.

Denizli’de Hava Durumu 18 Ekim 2023
banner240

Denizli’de 18 Ekim Çarşamba günü 5 günlük hava tahmin raporu yayınlandı. Öte yandan bugün ise hava tahmin raporları yağışlı gösteriyor. İşte Denizli için 5 günlük hava durumu detayları…

YARIN YAĞIŞ VAR, CUMA SICAKLIK YÜKSELİYOR 
Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporunda yeni haftada Denizli genelinde yarın için yağış uyarısı gelirken, hafta sonunda ise sıcaklık yükseliyor. 

Haftanın üçüncü iş gününde (ÇARŞAMBA) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 12 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde çok bulutlu ve sağanak yağış geçişleriyle birlikte termometreler 22 derece seviyelerine kadar tırmanıyor. 

Haftanın dördüncü iş gününde (PERŞEMBE) sabah saatlerinde 9 derece olarak ölçülürken gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 24 derecelere kadar gerileyecek.

Haftanın son iş gününde ise (CUMA) sabah saatlerinde 10 derece olarak ölçülürken az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 27 dereceyi gösterecek. 

Hafta sonunun ilk gününde (CUMARTESİ) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 11 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 27 derece seviyelerinde ölçülüyor. 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER