banner249

Denizli’deki o kazada flaş gelişme!

Denizli’nin Çivril ilçesinde önceki gece meydana gelen ve lise öğrencisi Seynur Gümüşsuyu’nun ölümüne, aynı aileden 3 kişinin de yaralanmasına yol açan kazaya aniden yola çıkan bir traktörün neden olduğu iddia edildi ve sürücüsü tutuklandı.

Denizli’deki o kazada flaş gelişme!
banner240

Gümüşsu Mahallesi’nde saat 01.00 sıralarında meydana gelen kazaya karıştığı iddia edilen traktör ve sürücüsü bulundu. Kazadan sonra olay yerinden kaçan ve traktörü saklayan Ç.Ö. (62) jandarma tarafından gözaltına alınarak mahkemeye sevk edildi.

Kaza sonrası görgü şahitlerinin ifadesini alan ve olay yerini gören kameraları inceleyen Jandarma ekipleri kaza yapan Uğur Gümüşsuyu’nun aracının önüne 20 LR 659 plakalı bir traktörün çıktığını tespit etti. Kamera görüntülerinden traktörü ve gittiği yönü belirleyen jandarma ekipleri sabah saatlerinde traktörü ve kullanıcısını evinde gözaltına aldı. Traktörde yapılan ilk kontrolde herhangi bir uyarı ve ikaz reflektörünün olmadığı tespit edilirken Ç.Ö. gözaltına alınarak jandarma karakoluna götürüldü. Yapılan sağlık kontrolünden sonra alınan ilk sorgusunda suçunu itiraf eden Ç.Ö. mahkemeye sevk edildi. Ç.Ö. yapılan duruşma sonrası Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma iddiasıyla tutuklandı.

Kazanın geçmişi;

Kaza, önceki gün  01.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gümüşsu Mahallesi'nden Çivril’e gelen Uğur Gümüşsuyu’nun kullandığı 20 L 6984 plakalı araç, Işıklı köprüsünü geçtikten sonra belirlenemeyen bir sebepten dolayı savrularak takla attı. Görgü şahitlerinin ifadelerine göre yaklaşık 50 metre takla atan araç savrularak şarampole düştü. Savrulmanın etkisiyle aracın arka koltuğunda bulunana 16 yaşındaki Seynur Gümüşsuyu aracın camından fırlayarak asfalta düştü. Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Seynur Gümüşsuyu olay yerinde hayatını kaybederken araçta bulunan kardeşi Mustafa Gümüşsuyu, annesi Tezcan Gümüşsuyu ve aracı kullanan babası Uğur Gümüşsuyu ağır yaralandı. 
Olay yerinde geçenlerin araç içinden çıkarttığı yaralılar ambulanslarla Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada yaralanan aile üyelerinin durumunun ağır olduğu belirtilirken jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER