banner249

Denizli'deki korkunç kazada ölü sayısı arttı

Denizli’de meydana gelen kazada kamyon ile kamyonet çarpışmıştı. Feci kaza sonrası çarpmanın etkisiyle aracın camından dışarı fırlayan 2 kişiden birisi yaşamını yitirmişti.O kazada ölü sayısı arttı. Yaralılardan Murat Orhan da ambulansta hayatını kaybetti.

Denizli'deki korkunç kazada ölü sayısı arttı
banner240

Kaza, Denizli-Çivril Yolu, Yamanlar Mahallesi yakınlarında meydana geldi. 64 SD 987 plakalı kamyon ile karşıdan gelen Fahri Horzum idaresindeki 20 R 2071 plakalı hafif ticari araç çarpışmış. Feci kazanın ardından her iki araç da savruldu, kamyonda bulunan iki kişi araçtan fırladı. Menderes Gezer olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Murat Orhan, Alaattin Orhan ve Fahri Horzum, ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırılmışt. Kazada ölü sayısı arttı. Yaralılardan Murat Orhan da ambulansta hayatını kaybetti.

DESKİ’ye ait aracın Denizli’den Çivril’e göreve gittiği, 64 SD 987 plakalı kamyonun da Uşak’ın Sivaslı İlçesinden Çivril’e saman getirdiği ve yükünü boşalttıktan sonra Sivaslı’ya dönmek üzere yola çıktığı öğrenildi. Kazayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Yeşil Çivril Haber

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2017, 14:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER