banner249

Çameli’nde milyonluk proje start verdi!

Çolakoğlu Emlak girişimiyle dev bir tesis kurulacak olan Çameli'de ilk lavanta hasadı yoğun bir katılım ve coşkuyla gerçekleşti. 60 milyon TL'lik dev bir yatırımla ilçeye değer katacak projenin ilk startına Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ilk hasadı ile başlandı.

Çameli’nde milyonluk proje start verdi!
banner240

Denizli'nin Çameli ilçesine yaklaşık 13 yıl önce gelerek Çolakoğlu Gayrimenkul adı altında önemli işlere imza atan ve pek çok yatırımın da altında imzası bulunan Perihan Dalgıç ve Cihangir Dalgıç, yep yeni bir projenin daha temellerini ilçenin Gökçeyaka Mahallesi'nde attı. Bölgeye kurulan lavanta bahçeleri ilk meyvelerini verdi ve Hasat Şenliği ile kalabalık bir organizasyonla protokolün de katılımıyla ilk hasat gerçekleşti. İlk hasadı Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan yaparken, Cihangir Dalgıç ise ilk hasat ve ardından kurulacak olan dev tesis ile ilgili olarak büyük heyecan yaşadı.

"DENİZLİ'MİZE HAYIRLI OLSUN"

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ilçe turizmi ve gelişim anlamında Perihan Dalgıç ve Cihangir Dalgıç'ın bu girişiminin büyük önem taşıdığını ifade ederek, "Ürün yelpazesinin geniş olduğu verimli Çameli topraklarında bundan böyle lavanta da yetişecek. Bu tesis ile birlikte ilçemize önemli girdiler sağlanacak, en önemlisi ise istihdam anlamında önümüzdeki günlerde yapılacak olan bu tesis ilcemize büyük katkı sağlayacak. Şimdiden öncelikle ilçemize, ardından tüm Denizli'ye ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.

BAŞKAN ARSLAN VE TKDK KOORDİNATÖRÜ TAŞTEPE'YE TEŞEKKÜR

Çolakoğlu Emlak Sahibi Girişimci İş İnsanı Cihangir Dalgıç ise, iş hayatının en önemli günlerinden birini yaşadığını ifade ederek, "Bugün ilk lavanta hasadımızı gerçekleştirdik. Başta Belediye Başkanımız Cengiz Arslan'a, Denizli TKDK İl Koordinatörü'müz Bilal Taştepe'ye ve tüm Çameli halkına bizlere olan desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kurulacak olan tesisimizle birlikte hem lavanta üretimi ve ürünleri adına, hem bölgenin kalkınması adına, hem de ilçe insanının istihdamı adına önemli bir işi başarmış olacağız. İlçemize, Denizli'mize ve ülkmize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER