banner249

Karacasu, şehidini unutmadı

2004 yılında vatani görevini yaparken şehit düşen Jandarma Komando Er Ümit Kirez, Karacasu’ya bağlı Dikmen Mahallesindeki kabri başında anıldı.

Karacasu, şehidini unutmadı
banner240

Aydın’ın Karacasu ilçesinde yaşayan ve 2004’te şehit olan Jandarma Komando Er Ümit Kirez mezarı başında anıldı.

Anma törenine şehidin annesi Elif Kirez ve kardeşi Coşkun Kirez ve Karacasu Kaymakam Ahmet Soley, İlçe Jandarma Komutanı Onur Özdemir, İlçe Emniyet Amiri Davut Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Rahmi Şendalgıç, AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç katıldı.

Müftü Murat Han Aksoy eşliğinde dua edilmesinin ardından Kaymakam Ahmet Soley, “Kahraman şehidimizi 15. şehadet yıl dönümünde anmak üzere toplandık. Şehidimize bir kere daha rahmet dilerim. Ruhu şad olsun” dedi. Kaymakam Soley ve beraberindekiler daha sonra Dikmen Mahallesinin bir başka şehidi Mutlu Akar’ın da mezarını ziyaret edip kabri başında dualar okudu.

2004 YILINDA NÖBET SIRASINDA ŞEHİT EDİLMİŞTİ

20 Eylül 1983 tarihinde Aydın ili, Karacasu ilçesi, Dikmen Mahallesinde dünyaya gelen J. Komando Er Ümit Kirez, 1983/1 tertip olarak Şırnak Çakırsöğüt’te bulunan 3’üncü Jandarma Komando Tabur Komutanlığı emrinde vatani görevini yaparken 15 Mart 2004 tarihinde çevre emniyet nöbeti sırasında şehit oldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER