banner249

Başkan Tefenlili Çanakkale ruhu hep yaşayacak

Denizli Tüccar, Sanayici ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü, Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Tefenlili mesajında “Çanakkale Zaferi tarihe altın harflerle yazdığımız büyük bir kahramanlık destanıdır” dedi.

Başkan Tefenlili Çanakkale ruhu hep yaşayacak
banner240

Çanakkale Zaferi’nin şanlı tarihimizde unutulmaz bir yeri olduğuna değinen Başkan Tefenlili “yokluk içerisindeki Milletimiz üstün silahlara ve asker sayısına sahip olan işgalci kuvvetlere boyun eğmemiş, tarihte eşi benzeri görülmemiş inançla vatan toprağını savunmuştur” diyen Başkan Tefenlili mesjaında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün Çanakkale Zaferi’nin 104. yılını kutlamanın, vatan toprağı uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizin ‘Şehitler Gününü’ idrak etmenin gururunu yaşıyoruz. Çanakkale Zaferi şanlı tarihimizin en önemli zaferlerinden biri olmuştur. Milletimiz, Çanakkale’de yedi düvele karşı zor şartlar altında büyük bir kahramanlık örneği sergileyerek, işgalci güçlere ‘Çanakkale Geçilmez’ demiştir. Yüz binlerce kahramanımızın şehit olduğu Çanakkale Zaferimiz tarihe altın harflerle yazılırken, Milletimiz, vatan, hürriyet ve istikbal söz konusu olduğunda neler yapabileceğini tüm dünyaya göstermiştir. Çanakkale Destanı bizler için de vatan toprağının, bağımsızlığın ne denli önemli olduğunun en büyük kanıtıdır. Bugün bizlere düşen görev Atalarımızın emanati olan, uğruna yüz binlerce şehit verdiğimiz vatanımızı kalkındırmak, milletimizin refah seviyesini yükseltmektedir. Bıkmadan, yorulmadan, Cumhuriyetimizi kalkındırma hedefimizden sapmadan gece gündüz çalışmaktır.

Bu duygularla Çanakkale’de tarihte eşi benzeri görülmeyecek destanı yazan, vatanımızı savunan, vatan toğrağımız olan güzel ve değerli mirası bizlere bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm isimsiz kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER