banner249

Tel örgülerin arkasından basın açıklaması

İzmir ili Torbalı ilçesinde faaliyet gösteren ve 350’ye yakın işçi çalıştıran metal sektörünün dev firmaları arasında yer alan Larth Havlu ve Türk Metal Sendikası arasındaki sürtüşme sürüyor.

Tel örgülerin arkasından basın açıklaması
banner240

İşyeri sendika temsilcisi, basın açıklamasını tel örgülerin arkasından yaptı. Fabrika çalışanlarının emeklerinin karşılığını alamadıkları gerekçesiyle bir süredir sürdürdüğü sakal ve yaka rozeti eylemi tüm hızıyla devam ederken, dün fabrika çalışanı ve işyeri sendika temsilcisi Serdar Özlü, idareciler tarafından izin verilmeyince fabrika bahçesinde tel örgüler arkasından basın açıklaması yaptı. 


Özlü, “Fabrika yöneticileri sendikayı suçlamaktadır. Dünyanın hiçbir ülkesinde sendika fabrika kapanmasına sebep olmamaktadır. Bizler sendika olarak üyelerimizin çalışma refahlarını üst düzeye çıkarmak için taleplerde bulunuyoruz. İstediğimiz rakamlar sendikanın değil, işçilerin talebidir. İki gündür eylem yapıyoruz. Sakallı ve rozetli işe geliyoruz. Servislerden yolda inip fabrikaya kadar slogan atarak yürüyoruz. Netice alana kadar da bu eylemimiz devam edecek” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER