banner249

Bayan müdür pis suya sürüldü

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve yardımcılarına kendisine yönelik mobbing uyguladığı gerekçesi ile açtığı davaları kazanan Aydın Belediyesi’nin eski Fen İşleri Müdürü Özlem Koyun, mezarlıktan pis su arıtması tesislerine sürüldü.

Bayan müdür pis suya sürüldü
banner240

Özlem Koyun’un avukatı haklı mücadelelerinin devam edeceğini belirterek, mobbinge devam eden Özlem Çerçioğlu’nu hukuken dava ettiklerini ayrıca Allah’a da havale ettiklerini belirtti. 


Bilindiği gibi; Aydın Belediyesi'nde bir dönem Park Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlüğü yapan Özlem Koyun, hemcinsi Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu için ‘mobbing' uyguladığı iddiası ile suç duyurusunda bulunmuştu. Önce Aydın İl İnsan Hakları Kurulu'nda ardından mahkemede Özlem Koyun’a mobbing uygulandığına karar verildi.

Aydın Belediyesi'nde yaklaşık 20 yıldır görev yapan, çeşitli dönemlerde de Park Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlüğü yapan Özlem Koyun, mevcut Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun kendisine işyerinde eziyet ettiği gerekçesi ile Aydın İl İnsan Hakları Kurulu'na ve Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulunmuştu. 

Yaklaşık 20 yıldır çeşitli birimlerde görev yaptığı Aydın Belediyesi'nde yaşadıklarının ağrına gittiğini belirten Özlem Koyun, bir kadın belediye başkanından hem de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü maruz kaldığı kötü muamele nedeniyle açtığı davayı kazandı. Bu süreçte kendisine çeşitli şekillerde mobbing uygulanmaya devam edilmesi ve kişisel ve özel bilgilerinin Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla 3. Kişilere verilmesi üzerine ikinci bir dava daha açan Aydın Belediyesi çalışanı Özlem Koyun, bu defa Belediye Başkan yardımcıları karı koca bir çifti hapse mahkum ettirdi. 

DAVAYI KAZANINCA MEZARLIKTAN PİS SUYA SÜRÜLDÜ 
Önce odası elinden alınarak çay ocağında ve wc önünde bir masada oturtulan eski Müdür Özlem Koyun, ilk davasında Tellidede mezarlığına sürülmüştü. Davayı kazanan ve hukuk mücadelesine devam eden Özlem Koyun buradan kötü kokusu nedeniyle sürgün yeri olarak biline pis su arıtma tesislerine sürüldü. 

2 mayıs günü Mobbing davasını kazanan ve 5 mayıs'ta pis su arıtma tesislerine sürülen eski müdirenin avukat, Özlem Çerçioğlu'na karşı hukuk mücadelesinin devam edeceğini söyledi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER