banner249

Son mesajı ‘Hoşçakalın’ oldu!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sosyal medyadan “bana ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunmaktayım” notunu paylaşan gençten 2 gündür haber alınamıyor.

Son mesajı ‘Hoşçakalın’ oldu!
banner240

Gündüzleri oto yıkamada çalışan, akşamları bir kafede müzisyenlik yapan Nurdoğan Barış Cerk, önce Twitter’dan yazdığı “Baktığı her yeri ilk defa görüyormuş gibi oluyor insan. 


Son olarak gelinen nokta bu oluyormuş beyinde. Gitmeden önce...” yazısını paylaştı. Cerk daha sonra ise Facebook hesabından saat 05.29’da “Bir takım kalıplara sığamadığımdan bana ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Söylenecek pek fazla bir şey yok. Herkes her şeyin farkında. Hoş çakalın” yazısını paylaştı. 

Paylaştığı yazının ardından sabah saatlerinde yaklaşık 3 aydır ayrı yaşadığı Konacık'taki evine giden Cerk, bir süre eşiyle oturduktan sonra evden ayrılarak telefonunu ve diğer özel eşyalarını da çalıştığı iş yerinde bırakarak cuma günü ortadan kayboldu. Cerk’in yakınları tarafından bütün kurumlara kendisinin bu şekilde yazılar yazarak ortadan kaybolduğu bildirilirken, Barış Cerk’in bazı arkadaşları da sosyal medya üzerinden kendisinin bulunması için kampanya başlattı. Kayıp gencin bulunması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER