banner249

Horoz Balıkesir’de çakıldı

PTT 1. Lig'in 3. haftasından Balıkesirspor kendi sahasında Denizlispor'u 3-0 mağlup etti.

Horoz Balıkesir’de çakıldı
banner240

PTT 1. Lig'in 3. haftasında Balıkesirspor, kendi sahasında Denizlispor'u 3-0 mağlup etti.


MAÇTAN DAKİKALAR
2. dakika Karikari'nin ceza yayından sert vuruşunda kaleci Ozan topu son anda kornere çeldi. 10. dakikada İlhan Depe'ninsol kanattan ortasında Muhammet gelişine vuruşunda kaleci Ozan topu kornere çeldi. 

35. dakikada ceza sahasında düşürülen Muhammet'in pozisyonunda hakem penaltı noktasını gösterdi. Muhammet kendi kullandığı penaltıda topu filelerle buluşturdu. 1-0. 77. dakikada Karikari'nin şık asistinde Burak, topu ağlara gönderdi. 2-0. 80. dakikada Burak'ın sol kanattan kaleye gönderdiği topu Karikari tamamlayarak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 3-0 

"İSTEDİKLERİMİZİ YAPAMADIK"
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Denizlispor Teknik Direktörü Serdar Dayat, istediklerini sahaya yansıtamadıklarını kaydederek, "Sezon başından bu yana mücadele ediyoruz. 

İstediklerimizi yapamadık, sahaya yansıtamadık. Rakibin baskılı oyunu sonucu ilk yarıyı yenik kapadık. İkinci yarı oyuna ağırlığımızı koyarken, baskılı oynarken rakipte kontra atak futbolu oynadı. Yaptığımız bir pas hatası var rakibe al da at dedik. 2. golü de öyle yedik. Neticede de yenildik" dedi. 

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin ise baskılı oynadıklarını dile getirerek, "Rüzgarda bizim lehimizeydi. Bu baskının sonucunu aldık. Goller kaçırdık ama penaltı ile devreyi 1-0 önde kapadık. İkinci yarı hızlı ataklarla gol bulacağımızı biliyorduk. 2. golü bulduktan sonra çok rahatladık. Sonuç 3-0 oldu. iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. İyi bir takımız ve iyi bir mücadele veriyoruz" diye konuştu. 

Kırmızı-beyazlı ekibin kaptanı Muhammed Reis ise, Bal-Kes taraftarına teşekkür etti. Seyircinin muhteşem olduğunu söyleyen Reis, taraftar için söyleyecek söz bulamadığını belirtti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER