banner249

Yine düğün yine maganda kurşunu!

Afyonkarahisar’da bir düğünde maganda kurşunuyla hayatını kaybeden çocuğun babası Ali Gündoğdu, “Oğluma 8 Eylül’de dönüş için uçak bileti almıştım ama oğluma dönmek nasip olmadı” dedi.

Yine düğün yine maganda kurşunu!
banner240

Dün gece Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Küçükhüyük beldesinde katıldıkları düğünde mahalle muhtarının silahından çıkan kurşunla öldüğü iddia edilen 8 yaşındaki Yusuf Gündoğdu’nun acılı ailesi, sorumlularının adalete hesap vermesini istedi.


Olay anının anlatan acılı baba Ali Gündoğdu beldede katıldıkları düğünün komşularının düğünü olduğunu kaydederek, “Allah’ım biz o düğüne niye katıldık” diye feryat etti. Gündoğdu, olayı şöyle anlattı, “Çocuk düğünde dolaşmaya gitmişti, bende gittim daha sonra beni görünce ‘baba, baba’ diye koşturmaya başladı, ama 2 metre kala önümü düştü. 

Bende tutup kaldırmak istedim, ama elim kolum kan oldu. Ben önce cam falan girdi sandım. Hemen Sinanpaşa ilçesinde hastaneye götürdük, kalp masajı yaptılar, ‘bize merak etmeyin ölmedi’ dediler. Ama 20 dakika sonra ‘başınız sağolsun’ dediler. Oraya yıkılıp kaldım, şimdi çocuğum morgda. 

Mermi göğsünden girip arkasından çıkmış. Fransa’dan buraya çocuklar gezsin diye tatile geldik. Ama bu oldu. Nereden gittik bu düğüne gidiyordu. Oğlumun 8 Eylül’e bileti vardı. Okula da gidiyordu. Yavrum şimdi gidemeyecek. Benim gömleğim kan oldu, bize bunları yapanlarında kan olsun. Sadece benim çocuğumu değil, o düğünde başkalarınınkini de vurdular.” 

Öte yandan, aynı olayda yaralanan Salih Balcı’nın ise (11) Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ndeki tedavisinin sürdüğü bildirilirken, olayla ilgili gözaltında olan ve çocukları vurduğu iddia edilen Kurtuluş Mahallesi muhtarı Y.G.’nin ise işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER