banner249

Kendini yakan kömürcünün oğlu dava açtı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde belediyeye ait alanda kömür satışı yapan adam, zabıtanın müdahalesine kızarak kendini yakmıştı. Yanan yaşlı adamın oğlu, kendini yakan babasına müdahale etmedikleri ve ihmalleri olduğunu iddia ettiği kişilere dava açtı.

Kendini yakan kömürcünün oğlu dava açtı
banner240

18 Ocak Salı günü 63 yaşındaki Süleyman Ekici, Muğla'nın Marmaris ilçesi Beldibi mahallesinde belediyeye ait arsada seyyar mangal kömürü satıyordu. Zabıtaların tezgahını kaldırmasını istenen Ekici, zabıtalara kızarak kendini yaktı. Ekici, kaldırıldığı hastanede aldığı yanıklara dayanamayarak hayatını kaybetti.

Babalarının asla kendi canına kıyacak bir insan olmadığını belirten kömürcünün çocukları" sorumlusu kim ise hesap verecek’’ diyerek suç duyurusunda bulundu.

Merhumun oğlu Nuri Ekici "Babamın ölümünden kimler sorumlusu ise hepsinden şikayetçi olduk, tabi hiç bir ceza babamı geri getirmeyecek, başka canlar yanmasın. Avukatımız Eren Bey yasal işlemleri başlattı. Bundan sonrasını o çözecek" dedi.

Ailenin Avukatı Eren Mert "Sürecin en başından bu yana takip ediyorduk, çok acı çok üzücü bir durum. İhmal sonucu taksirle adam öldürmek suçlamalarından davamızı belediyeye karşı açtık. Yargı sürecinin başlamasını bekliyoruz" şeklinde konuşarak iddialarını destekleyen delillerinin her gün ortaya çıktığını bunları ilerleyen süreçte paylaşacaklarını belirtti.

Avukat Eren Mert ayrıca arsa sahibi Osman Tuğcu hakkında da suç duyurusunda bulunduklarının da bilgisini verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER