banner249

Jeneratör Faciası 2 ölü 4 yaralı

Uşak elektriğin kesilmesinin ardından devreye giren jeneratörden sızan gazın evin içine dolması sonucu zehirlenen anne ve baba hayatını kaybederken, gazdan etkilenen üç çocuk ve anneanneleri de hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Jeneratör Faciası 2 ölü 4 yaralı
banner240
Edinilen bilgilere göre, merkeze bağlı Yeniceköy'de evlerindeki elektriğin kesilmesi sonucu devreye giren jeneratörden sızan gaz evin içine dolarak evde bulunan İngilizce öğretmeni Cevriye İşçi ve eşi Kemal İşçi zehirlenerek hayatını kaybetmesine neden oldu.


Olayda İşçi çiftinin çocukları Enes, Almıla ve Aybüke ile birlikte anneanneleri Emine Çevik kurtarılarak tedavileri yapılmak üzere Uşak'taki hastanelere kaldırıldılar.

Kar yağışı nedeniyle ekipler olay yerine ulaşmada zorluk yaşarken itfaiye ekiplerine bağlı araçlarla olay yerine ulaşılabildiği öğrenildi.


Üzücü olayda hayatını kaybeden Cevriye İşçi'nin Ömer Bedrettin Okulu'nda İngilizce Öğretmenliği yaptığı eşinin ise esnaf olduğu bildirilirken, genç çiftin cansız bedenleri Uşak Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER