banner249

Onlar meslekte 25. yılını kutladılar

Tavas Belediyesi ilklere imza atmaya devam ediyor. Belediye görevinde 25 yılını dolduran personele teşekkür belgeleri verildi.

Onlar meslekte 25. yılını kutladılar
banner240

Belediye başkanlık makamında düzenlenen törende 25 yılını tamamlayan birim müdürlerine ve personele Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, tarafından belgeleri takdim edildi. Törende konuşan Başkan Akyol, belediye de görev yapan tüm personelin görevlerini en iyi şekilde yaptıklarını ifade etti.

GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ

Akyol, “25 yıl demek emek demektir. Yıllardır bu mesleğe, vatandaşlara ve en büyükte belediyeye yapmış olduğunuz hizmetlerin karşılığında büyük bir birikim sahibisiniz. Bizler yöneticiler olarak bunu görmeli ve iltifat etmeliyiz. Çünkü biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Ailenin güçlü olması el birliğiyle ve gönül birliğiyle mümkündür. Sizlere minnettarız. Biz sizlere teşekkür belgesi ile iltifatta bulunmak istedik” dedi.

ONUR DUYUYORUZ

Törenle belgelerini alan birim müdür ve personeller Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’la çalışmanın güzelliğini vurgu yaparak teşekkürlerini ilettiler. Ayrıca Belediye de 32 yılını dolduran Yazı İşleri Müdürü Osman Hıra, “32 yıldan beri bu ailenin içinde olmaktan her zaman gurur duydum. Sizle ve ekibinizle de çalışmaktan son derece onur duydum.  Tüm birim arkadaşlarımla da ortaklaşa hareket etmekten duyduğum memnuniyeti bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.

Belediyede 25 yılını dolduran, Osman Hıra, Hüseyin Han, Yılmaz İzci, Hüseyin Günay, Ali Menzek, Mustafa Koptur, Osman Nuri Tahtalıoğlu, Ali Keysan, Yakup Taşkıran, Mehmet Akoğlu, Halil Aşkar, Hüseyin Höbel, Hasan Büke ve Kadir Paksoy düzenlenen törende teşekkür belgelerini teslim aldılar

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER