banner249

“HUZUR 64” uygulaması

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadele faaliyetleri kapsamında sabit yol arama noktaları ve umuma açık işletmelerde “Huzur 64 ” isimli uygulamanın yirmi ikincisini gerçekleştirdi.

“HUZUR 64” uygulaması
banner240

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü, emniyet ve asayiş tedbirlerine ek olarak halkın can ve mal emniyetini sağlama, huzur ve güvenliğini daha da ileriye taşımaya yönelik Uşak genelinde suç ve suçlularla mücadele faaliyetleri kapsamında sabit yol arama noktaları ve umuma açık işletmelerde “Huzur 64 ” isimli uygulamanın yirmi ikincisini gerçekleştirdi. 


Yapılan uygulama sonucunda toplam 3 bin 666 şahıs ve 2 bin 366 araç kontrol edildi. Uygulamada 5 adet Ruhsatsız av tüfeği, 14 adet 12 cal. Av Tüfeği Fişeği, 30 gram esrar, 2 adet 9 mm çapında tabanca,4 adet 9 mm çapında fişek,3 kesici alet 2 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi. 

Denetimi yapılan Kıraathanelerde bir işletmeye kumar oynatmaktan idari işlem yapıldı. Sabit yol uygulamasında ise trafik yönünden kusurlu görülen 977 araç sürücülerine Trafik Cezası kesilirken, 131 araç trafikten men edildi. Uygulama esnasında çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan 29 şahıs dan 11'i tutuklandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER