banner249

Hırsız operasyonunda 6 gözaltı

denizli emniyet müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin düzenlediği hırsızlık ve dolandırıcılık operasyonunda 6 kişi gözaltına alındı.

Hırsız operasyonunda 6 gözaltı
banner240
Denizli’de meydana gelen hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına yönelik düzenlenen 4 ayrı operasyonla 6 kişi gözaltına alındı.
Çamlık Caddesi’nde banka ve kredi kartlarını kötüye kullandığı müştekiye ait kredi kartlarını kullandığı tespit edilen 19 yaşındaki O.G, kredi kartı ile birlikte yakalandı. Zanlının çaldığı kredi kartından 472,85 TL kullandığı belirlendi. O.G ifadesinin ardından mahkemeye sevk edildi.
Karşıyaka Mahallesi’nde de tedavülden kalkan markları satmaya çalıştığı belirlenen 3 kişilik şebeke yapılan istihbarat çalışmaları neticesinde yakalandı. 3 bin TL dolandırılan bir vatandaştan yola çıkan ekipler dolandırıcılık olaylarını 25 yaşındaki A.A., 34 yaşındaki Ö.Z ve 33 yaşındaki İ.D’nin gerçekleştirdiği tespit etti. Yapılan operasyon ile yakalanan 3 şüpheli haklarına hazırlanan evraklarla mahkemeye sevk edildi.
Aktepe Mahallesi ise 1. Etap Toki konutlarında otodan hırsızlık ve otodan evrak hırsızlığı olayı ile ilgili olarak 19 yaşındaki Ö.K ve 16 yaşındaki B.T’yi gözaltına alan emniyet ekipleri yaptıkları soruşturmada olayları bu iki kişinin gerçekleştirdiğini tespit etti. Şüpheliler haklarında hazırlanan evraklarla adli makamlara sevk edildi.
Emniyet ekiplerinin bir diğer operasyonu da kaçak tütün mamulleri satan iş yerlerine oldu. Yapılan operasyonlarda 5 işyerinden 310,73 kg kaçak tütün ele geçirildi. İşyerleri hakkında 4733 sayılı kanuna muhalefet suçundan işlem yapıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER