banner249

Zolan, “Bu millet, ülkeyi CHP’ye asla teslim etmez”

ak parti denizli il başkanlığı’nın düzenlediği yerel yönetimler Åžurası’nda konuşan denizli belediye başkanı osman zolan, “bu millet, ülkeyi chp’ye asla teslim etmez” dedi.

Zolan, “Bu millet, ülkeyi CHP’ye asla teslim etmez”
banner240
Yerel Yönetimler Şurası’nda konuşan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, iktidara giden yolun yerel yönetimlerden geçtiğini söyledi. AK Parti Denizli İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Şurası’nı Anemon Otel’de gerçekleştirdi. Ak İl Başkanı Avni Örki’nin ev sahipliği yaptığı şuraya AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Sekmen, Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin ilçe, belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Denizli Yerel Yönetimler Şurası’nda konuşan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, iktidara giden yolun yerel yönetimlerden geçtiğinin altını çizdi. Yerelde başarılı iseniz ülke yönetiminde de bu millet sizi baş tacı eder diyen Zolan, “Yerel yönetimler önemli. Yerel yönetimler demokrasinin başladığı yerlerdir, ilk ayağıdır. Demokrasilerde siyasette yerel yönetimler aynı zamanda en zor noktadır. Çünkü halkla 24 saat temas halindesinizdir. Onların ihtiyaçlarını gidermek sorunlarına anında çözüm üretmek zorundasınız. Onun içi yerel yönetimler demokrasinin başlangıcı ilk basamağıdır. Burada başarılı olmak zorundasınız. Eğer ilk basamakta başarılı olamazsanız kişisel olarak da parti olarak da daha üst görevlere, ülke yönetimine gelemezsiniz. Bu sebeple yerel yönetimler önemlidir.

Denizli kent merkezinde bizler köylerimizde İl Genel Meclisimiz, dokunulmadık yer bırakmadık. Bu sebeple İl Genel Meclisi’nde görev yapan tüm arkadaşlarımıza ilçe, belde belediye başkanlarımıza kıt kaynaklarla olağan üstü gayret göstererek büyük işler başardıkları için teşekkür ediyorum. Bu kısıtlı kaynaklar ile önemli işlere imza atıyorlar. Bizim hizmet anlayışımız, sevdamız, insana olan saygımız o kıt kaynakları daha verimli kullanabilme kabiliyetimiz güzel işler ortaya çıkarmıştır. Bizde Denizli Belediyesi olarak elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz.2004 yılına baktığımızda Denizli birçok çevre il ve ilçeye imrenirken Denizli’nin dışarıdaki imajı ile kentsel gelişimi birbirini tutmuyordu. Geçen 7 yıllık süreçte Denizli adeta kabuk değiştirdi. Denizli’nin dokunulmadık yerini bırakmadık. Çalıştığımızı bu kentte yaşayan herkes gördü. Bu çalışmalar bizim şahsi gayretlerimizin dışında bir zihniyetin ürünüdür. Millete hizmet etme, emanete sahip çıkma, söz verdiğimizde ne pahasına olursa olsun yapma zihniyetidir bu. Biz laf değil iş üretiriz. Ne söylediysek yaptık. Sadece ve sadece millete hizmet ettik. Bu hizmetler ise artarak devam edecek” dedi.

Siyasilerin ve partilerin geleceğini yerel yönetimlerde yaptıkları çalışmaların belirlediğine dikkat çeken Başkan Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Millet kimin ne olduğunu çok iyi bilir. CHP’nin de ne olduğunu çok iyi biliyor. Yerel yönetimlerde sınıfta kalanlar artık ülkede de söz sahibi olamayacaktır. Ak Parti bu gün Ak Parti ise her geçen gün büyümüş oylarını artırarak iktidara gelmiş ise bu yerel yönetimlerde yazılmış destanların eseridir. Çünkü milletimiz Başbakanımızın İstanbul’da yaptıklarını gördü. Milletimiz Ak Parti’nin belediyelere bakışını gördü. O zihniyetin hizmet etme zihniyeti olduğunu gördü ve Türkiye’yi teslim etti. Çünkü o sınavdan biz başarı ile geçtik. Ak Parti’nin doğduğu yer belediyelerdir. Geçmişe şöyle bir baktığınızda 1989 yılında bu millet bir defalık olsun deneyelim diyerek İstanbul, İzmir, Ankara ve birçok önemli kentin belediye başkanlığını CHP’ye o gün ki SHP’ye verdi. Onlar o şehirlerde hizmet etme noktasında sınıfta kaldı. Ben şunu söylüyorum belediyeler Ak Parti’nin doğduğu, CHP’nin battığı yerlerdir. Bu millet kendine hizmet edeceklerin sınavını belediyelerde yapar. Onun için bu sınavdan CHP geçememiş, çakmıştır, belediyelerde batmıştır. Bu millet ülkeyi onlara asla teslim etmeyecektir. Bunu net olarak milletimiz görmüştür. Millet kendine hizmet edeni görür, bilir, sever. Biz hizmet ürettikçe biz baş tacı etti. Millet akıllıdır, kadirşinastır, çalışanı taktir eder ve ödülünü verir. Biz çalışmak çalışmak ve çalışmak zorundayız. Ülkenin ve Denizli’nin kaybettiği yılları kazanmak zorundayız. Bizim hizmet anlamında yarışacağımız hiç kimse yok. Biz bizle, belediyelerimiz belediyelerimizle, Ak Parti Ak Parti ile yarışacak.”



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER