banner249

Filmleri aratmayacak kaçış !

kişiyi kısa süre içerisinde yakaladı. Edinilen bilgiye göre, Türkiye’de daha önceki tarihlerde karışmış oldukları olaylardan dolayı hükümlü bulunduğu cezaevinden firar eden ve hakkında 13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.M. ile 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma ve Sağlama' suçundan aranan 3 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.M.E., bir süre önce Yunanistan’a kaçmıştı.

Filmleri aratmayacak kaçış !
banner240

Türkiye’de çeşitli suçlardan aranan biri cezaevi firarisi iki Türk vatandaşı, Kuşadası Körfezi’nde Türkiye’ye geldikleri feribottan atlayarak kaçmaya çalıştı. Polis, iki  Yunanistan’ın Sisam Adası Emniyet Müdürlüğü tarafından yakalanan ve sınır dışı edilmelerine karar verilen S.M. ve M.M.E., Yunan polisi tarafından Sisam-Kuşadası arasında yolcu taşımacılığı yapan feribota bindirildi. S.M. ve M.M.E., feribotun Türkiye kara sularına girişinin ardından Kuşadası Körfezi’nde Yılancı Burnu açıklarında denize atladı. 

O esnada denizde bulunan ve kendilerini bekleyen bir sürat motoruna binen iki kişi, Yılancı Burnu sahilinden karaya çıktı. Feribottan Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’ne bilgi verilmesinin ardından Kadınlar Denizi ve Yılancı Burnu bölgesinde geniş çaplı bir araştırma başlatan polis, kaçmaya çalışan S.M. ve M.M.E.’yi kısa süre içerisinde yakaladı. Polisin sorgusunun ardından Kuşadası’nda hakim karşısına çıkarılan şahıslar, tutuklanarak Söke Cezaevi’ne konuldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER