banner249

Minicik kalpler, sevimli dostları için bakın nelere imza attı…

Gülsem Akıl Küplerinin minik öğrencileri, öğretmenleriyle beyin fırtınası yaparak, sokak hayvanları için neler yapabileceklerini düşündüler. Kendi fikirleriyle bakın o minicik kalpler nelere imza attılar...

Minicik kalpler, sevimli dostları için bakın nelere imza attı…
banner240

Kış aylarında yiyeceksiz kalan sokak hayvanları için kolları sıvayan Gülsem Akıl Küplerinin koca yürekli öğrencileri kendi fikirlerini projeye dönüştürdü. Sevimli dostları için projeler geliştiren Çalışkan Karıncalar sınıfı minikleri önce malzemeleri belirlediler.Evlerinde kullanmadıkları pet şişe ve kartonlarla yemek ve su kapları tasarlayan minikler, yaptıkları tasarımlarla büyük beğeni topladı. 


GURUR DUYUYORUZ
Soğuk kış aylarında sokak hayvanlarının unutulmaması gerektiğini vurgulayan Gülsem Akıl Küpleri Çalışkan Karıncalar Sınıf Öğretmeni İpek Köseli,” Bu soğuk kış aylarında yiyecek bulamayan sokak hayvanlarını unutmadık. Malum havalar iyice soğudu. 

Biz sıcacık okulumuzda evimizdeyiz. Peki sokakta kalmak durumunda olan sevimli dostlarımız?Çalışkan Karıncalar sınıfımızla bir beyin fırtınasının ardından ortaya çıkan görüşleri projeye dönüştürdük. Okulumuzun çevresindeki belirli bölgelere yiyecek ve su bıraktık. Sokaktaki sevimli dostlarımıza karşı duyarlı ve yardımlaşmanın bilincinde olan çocuklarımızla bu örnek davranışlarından dolayı gurur duyuyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER