banner249

Denizli’de kavga kanlı bitti

Denizli’de sataşma nedeniyle çıkan kavgada…

Denizli’de kavga kanlı bitti
banner240

Denizli’de bugün sabaha karşı olduğu belirlenen kanlı kavgada 36 yaşındaki Burhan Çetinkanat adlı vatandaş hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Denizli’nin Pamukkale İlçesinde iddiaya göre işyerinin önünde bir grupla tartışan Burhan Çetinkanat adlı vatandaş kavgaya karıştığı grup tarafından bıçaklandı. Kanlar içinde yere yığılan Çetinkanat’ın yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri Çetinkanat’ı Denizli Devlet Hastanesine kaldırdı. Çetinkanat burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesi 15 Mayıs Mahallesi'nde komşu olan gençlerin arasındaki bıçaklı kavga kanlı bitti. Olayda 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olaydan hemen sonra faillerin yakalanması için çalışma başlatan polis, olayın şüphelisi olduğu iddiasıyla T.D., E.C. ile ismi öğrenilemeyen bir kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. 

Olay, gece saat 03.20 sularında Denizli’nin Pamukkale ilçesi 15 Mayıs Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan komşu gençler, bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi, bıçaklı kavgaya dönüştü. Bıçakların konuştuğu kavgada Fahri B., Adem K., Cavit K., Murat K., ve Burhan Çetinkanat bıçaklanarak yaralandı. Kavgayı duyan vatandaşlar olayı polis ekiplerine haber verirken, failler ise olay yerinden kaçtı. Çok sayıda polis ekibi ile ambulans olay yerine sevk edildi. Kavgada yaralanan 2 kişi Denizli Devlet Hastanesi'ne, 2 kişi Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne, 1 kişi de Denizli Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Burhan Çetinkanat, hastanede hayatını kaybetti. Çetinkanat'ın daha önce yerel bir radyoda program sunduğu ve bir süre önce ayrıldığı öğrenildi. 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2017, 19:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER